Logo telstar-online.nl

Stephan Molier signeert bij Bruna Nootdorp

  •   496 keer gelezen

Nootdorp - Op zaterdag 15 juni tussen 12.00 en 14.00 signeert auteur Stephan Molier bij Bruna Nootdorp in winkelcentrum de Parade. Iedereen is welkom voor een praatje en een handtekening!

Stephan Molier is de schrijver van het boek 'Bankier van de dood'. "Op dit moment ligt mijn boek in ruim honderd boekwinkels in Nederland en België. Ik reis door het land om mijn boek te promoten door middel van signeersessies", vertelt hij aan deze krant. Zaterdag is hij dus bij Bruna Nootdorp in winkelcentrum de Parade.

Stephan Molier (1988) verhuisde naar Londen en op dezelfde dag sprong er een man van het dak van een bankgebouw. Een aantal dagen later schoot een andere bankier een kogel door zijn eigen hoofd. In het jaar dat daarop volgde maakte hij de economische crisis van dichtbij mee. Hij had een huisgenoot die werkte als assistent van een bankdirecteur. Door hem ontdekte hij de wereld van het grote geld, macht en betaalde liefde. Hij nam zijn verhalen mee naar huis en begon met het schrijven van zijn debuutroman Bankier van de dood.

Stephan vertelt graag over zijn boek. Speciaal voor onze lezers, geeft hij wat details prijs. "James Hoffman is een mysterieuze aandeelhouder van de grootste bank ter wereld. Net zoals iedere bankier in het zakencentrum van Londen zoekt hij in de avond naar liefde in een stripclub. Als hij verliefd wordt op Daisy, het nieuwe meisje in de club dat sprekend op zijn moeder lijkt, heeft hij dringend advies nodig van iemand die begrijpt hoe de liefde werkt."

Hij vervolgt: "Nick Andersen besluit na een huwelijk van vier weken zijn vrouw te verlaten. Voor de eerste keer in vijfentwintig jaar maakt hij een eigen keuze en gaat bij de bank werken als assistent van James Hoffman. Met de hulp van Nick bloeit de liefde tussen James en Daisy onverwacht op, maar op dezelfde avond dat de aandeelhouder haar wil vrijkopen is ze ineens verdwenen. Nick en James gaan op onderzoek uit en komen duistere zaken uit het verleden tegen. Door leugens, bedrog en vreemd gedrag van de mensen die ze ondervragen rijst de vraag: was er echte liefde tussen James en Daisy of was ze onderdeel van een complot?"

Bruna Nootdorp
Lange baan 22-24
2632 GC Nootdorp 
Tel. 015-2851401
www.bruna.nl

Meer berichten