De NOOVA-dames kregen onder andere een XCO Power Walking-les.
De NOOVA-dames kregen onder andere een XCO Power Walking-les.

NOOVA Academy over lichaam en geest

Actueel 934 keer gelezen

Tijdens een inspirerende avond hebben ruim 35 onderneemsters van het NOOVA-netwerk deel kunnen nemen aan de NOOVA Academy Body&Mind.

In de prachtige Retraiterie in Bleiswijk van oud NOOVA-lid Agnes Wijland Jansen was maandagavond 27 mei een bijeenkomst belegd, waarin iedereen heeft kunnen deelnemen aan drie mooie workshops die aangeboden werden door de organisatie van de avond: Henny Blokpoel (Beter Buiten Sporten), Wian Tosseram (Feel It) en Sandra Smits (Mens&Kennis). Henny heeft namens haar outdoor-sportschool Beter Buiten Sporten de deelnemers laten kennismaken met de XCO Power Walking-les. De dames van NOOVA hebben aan de lijve ondervonden dat het trainen met een XCO (buis)een positieve toevoeging geeft om rug en schouders sterker te maken en zonder rennen en springen de conditie te verbeteren.

Wian helpt mensen met pijn en bewegingsklachten in haar praktijk in het Business Center Lansingerland. Haar workshop ging over ademhaling, hoe belangrijk die is voor het goed functioneren van je lichaam en de invloed van een verkeerde ademhaling op pijn klachten. Het thema van de workshop van Sandra was zingeving en de relatie met ieders professionele leven. Op woensdagavond 25 juni houdt NOOVA het jaarlijkse symposium. Aanmelden via www.noova.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant