Thomas Kok: specialist in openhaarden en houtkachels
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Thomas Kok: specialist in openhaarden en houtkachels

  •   2369 keer gelezen

Thomas Kok is 41 jaar en al twintig jaar zelfstandig ondernemer. Al vijftien jaar is Thomas gespecialiseerd in het leveren cq bouwen/installeren van open haarden, houtkachels, gaskachels en rookkanalen. "Sinds tien jaar ben ik in Pijnacker gevestigd. Ik werk met een vast team van vakmensen uit de regio.

"Een veel gehoorde vraag is of de houtkachel helemaal verboden gaat worden", zegt Thomas. "Ons antwoord: nee, de houtkachel wordt niet verboden, maar er zal er wél strengere wet- en regelgeving komen voor nieuwe houtkachels. Nieuwe kachels moeten voldoen aan een keurmerk, dat onder andere vereist dat een houtkachel een minimaal rendement heeft van 75 procent en een fijnstofuitstoot van maximaal veertig milligram per kubieke meter. De meeste kachels voldoen hier nu al aan."

Thomas Kok heeft geen showroom of toonzaal. "Ik geloof in persoonlijke aandacht en neem daar graag alle tijd voor. Daarom hebben we geen showroom, maar kom  ik bij de klant thuis om ze te adviseren over wat de mogelijkheden en de beste opties zijn voor een open haard of een houtkachel. Door deze manier van werken kan ik scherpe prijzen aanbieden."

Thomas vertelt verder: "Aan de hand van het gesprek met de mensen maak ik een vrijblijvende offerte die is toegespitst op de persoonlijke woonsituatie. Met deze offerte kan de klant vervolgens gaan kijken in de showroom van onze leverancier, waar op zo'n 1.200 vierkante meter een unieke collectie open haarden, gaskachels, houtkachels en schouwen te zien is. De kachels zijn ook brandend te zien. Het grote voordeel is dat onze potentiële klanten gericht kunnen kijken en goed kunnen beoordelen of ze de juiste keuze hebben gemaakt."

Thomas máakt niet alleen schoorstenen en rookkanalen, hij veegt ze ook. "Ja, dat doe ik met een elektrisch roterende borstelmethode. Deze techniek maakt het kanaal vele male schoner dan de standaard borstel! Verzekeringen zullen deze techniek in de toekomst ook gaan eisen", zo verwacht Thomas.

Hij hoopt via dit artikel een goede indruk te hebben gegeven van zijn werk hier in Pijnacker en omgeving. Op de website www.thomaskok.nl kan men meer informatie vinden en tevens is daar een impressie te zien met foto's van gerealiseerde opdrachten. Schroom  niet om een vrijblijvende afspraak te maken, Thomas komt graag langs.

Bouwen
Het bouwen van een open haard, een gashaard, een gesloten gashaard, een houtgestookte openhaard of een houtkachel moet op verantwoorde wijze gebeuren. Veiligheid komt boven alles.

Hij vertelt nog dat het werkgebied Pijnacker-Nootdorp is en de omringende regio. Lansingerland, Delft, Zoetermeer, Den Haag en de randgemeenten, maar ook in Rotterdam en richting Leiden heeft Thomas veel opdrachten. Gesloten gashaarden en houtkachels levert hij door het hele land!

Thomas Kok Openhaarden
Bergse Maas 31
2641 VV Pijnacker
06 – 5392 1699
info@thomaskok.nl
www.thomaskok.nl

foto Thomas Kok

Thomas Kok is een echte specialist.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>