Kirsten Hazeu met haar eigen hond Zimba (rechts).
Kirsten Hazeu met haar eigen hond Zimba (rechts).

Lange wandeling voor jouw hond bij Kirstens Hondenuitlaatservice

Algemeen 2.087 keer gelezen

Honden zijn een leuke aanvulling van het gezin, maar elke dag uitlaten kan lastig zijn. Gelukkig heeft Kirsten Hazeu (25) daar een oplossing voor. Via haar hondenuitlaatservice laat ze elke dag van de week honden uit. "Ik haal de dieren thuis op en wandel drie kwartier door de natuur met ze", vertelt Kirsten van Kirstens Hondenuitlaatservice. "Vorige maand heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, hiervoor werkte ik bij een dierenspeciaalzaak met hondenuitlaatservice."

Met een groep van zeven tot acht honden wandelt ze het liefst door de natuur, weer of geen weer. "Elke hond is welkom. Meestal ga ik naar het Bieslandse Bos of het Delftse Hout als het rustig is. In het begin zijn de honden aangelijnd, ze mogen los als ze goed luisteren en er een vertrouwensband is opgebouwd." Haar eigen hond Zimba gaat ook mee en wacht braaf in het busje totdat alle dieren zijn opgehaald uit Pijnacker, Delfgauw en Delft. "Bij het ophalen hoef je niet thuis te zijn, met een sleutelcontract kan ik toch je hond uitlaten." Mensen met een drukke baan maken gebruik van Kirstens service, anderen omdat ze slecht ter been zijn of als het niet elke dag lukt om een lange wandeling te maken.

"Een privéwandeling is ook mogelijk", vertelt Kirsten. "Dit is ideaal als het dier speciale aandacht nodig heeft, wat ouder of juist te jong is. Een puppy kan nog geen 45 minuten wandelen." De hondenliefhebster komt altijd eerst langs om kennis te maken en meer te leren over de hond. Een van haar klanten wilde zelfs een plekje reserveren voor een pup dat nog geboren moet worden. "Dat kan natuurlijk, ik heb groepswandelingen in de ochtend- en middag en tussendoor is er ruimte voor één-op-één wandelingen."

Hartverwarmend
Dat de liefde voor dieren sterk aanwezig is, blijkt uit Kirstens opleiding Dierverzorging. "Tijdens mijn opleiding werkte ik vijf jaar met veel plezier in een dierenspeciaalzaak met uitlaatservice. Het begon te kriebelen om zelf een hondenuitlaatservice op te zetten. In mei ben ik begonnen en het bevalt ontzettend goed. Elke keer is het hartverwarmend om te zien dat een hond jou herkent en weet dat hij lekker naar buiten mag. Honden uitlaten is heel dankbaar werk, dat merk je aan de hond én het baasje."

Kirstens Hondenuitlaatservice
06 – 41 70 96 59
www.kirstenshondenuitlaatservice.nl

 

  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant