Afbeelding
21 en 22 juni

Koop kaartjes voor 't Speeltoneel

Actueel 543 keer gelezen

Pijnacker - Op 21 en 22 juni 2019 spelen de volwassenen van 't Speeltoneel het komische 'Knecht van twee meesters', geschreven door Carlo Goldoni en geregisseerd door Arthur Simonetti.

Het stuk kent vele verhaallijnen die door elkaar heen lopen en door de knecht Truffaldino aan elkaar worden geknoopt. Zo is er de lieftallige Clarice die nog gelooft in de hartstochtelijke liefde. Haar vrekkige vader Pantalone, die juist alleen gelooft in de macht van het geld. Maar of dat nou zoveel slechter is dan de kracht van de wijsheid die Dottore nastreeft is maar de vraag... Dan is er nog de hartstochtelijke liefde tussen Florindo en Beatrice. Beatrice, die in een dominante mannenmaatschappij zich anders moet voordoen om te overleven. Daartussendoor zweven ongetrouwde vrijsters, bedienden en de waardin Brighella.

Het is de onbevangen onnozele Truffaldino die met zijn grote mond zichzelf in de nesten werkt. Hij dient namelijk niet één, maar twee meesters. Tussen wraak en complot leidt Truffaldino zijn eigen leven. Hij heeft altijd honger, raakt verstrikt in zijn leugens en wordt hopeloos verliefd. Maar zijn grootste angst is dat zijn meesters elkaar tegenkomen…

Koop kaartjes via: www.speeltoneel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant