Emre toont trots de cheque ter waarde van 300 euro.
Emre toont trots de cheque ter waarde van 300 euro.

Alfred en zoon Emre winnen Telstar Voetbalpoule

Actueel 481 keer gelezen

Nootdorp - Alfred en Emre Zwiggelaar uit Nootdorp zijn de winnaars van de Telstar Uitgeverij voetbalpoule. Ze hebben een cheque ter waarde van driehonderd euro gewonnen. Op de website VItravel.nl kunnen ze volgend seizoen een leuke voetbaltrip uitzoeken.

Na een enerverend seizoen vol verrassende uitslagen, belandden Alfred en Emre op nummer 1. Vader en zoon mogen zich een jaar lang dé voetbalkenners van Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer noemen. Voetbal is Alfreds passie. Hij heeft het vroeger zelf beoefend en is fan van Ajax. Ook zijn zoon heeft hij besmet met het voetbalvirus. Emre voetbalt bij RKDEO in de JO9-8 en Alfred is leider van het team. De voetbalpoule was tot het eind behoorlijk spannend. Hoe ze het aangepakt hebben? "Vooral op intuïtie, maar ook kijken naar de ranglijst", zegt Alfred. "Vitesse – De Graafschap? Ja, dan spelen we Vitesse winnend natuurlijk", lacht Emre.

De achtjarige Emre komt in Barcelona-tenue zijn prijs ophalen. Op de vraag waar het tweetal naartoe wil met de gewonnen prijs, antwoordt Emre dan ook snel: "Barcelona!" Als zijn vader voorzichtig de Premier League oppert, zegt Emre snel: "Nee, dan liever Juventus!" Vader en zoon hebben gelukkig nog een paar maanden de tijd om er samen uit te komen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant