[Dijksman & Partners Woningmakelaars] Lokale kennis en kunde is de kracht
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Jan Dijksman, Bea Verhoop, Jan Willem Dijksman, Edwin Doesburg, Julia Diepenveen en Niels van Rees.
Jan Dijksman, Bea Verhoop, Jan Willem Dijksman, Edwin Doesburg, Julia Diepenveen en Niels van Rees.
Dijksman & Partners Woningmakelaars

Lokale kennis en kunde is de kracht

  •   280 keer gelezen

Eigenlijk was Dijksman al een gevestigde makelaarsnaam in Nootdorp. Jan Dijksman was er jaren lang actief met een kantoor vanuit de Dorpsstraat. Sinds november 2015 is 'de zoon van' terug met de kantoornaam die ook zijn vader voerde: Dijksman & Partners Woningmakelaars.

Opnieuw is het kantoor gevestigd in de Dorpsstraat maar dan wel in het 'mooiere' gedeelte. Schuin tegenover Grand Café 1837 is een historisch pand, zeer fraai en historisch verantwoord verbouwd en later nog een keer aangepast vanwege de toenemende drukte. Intussen is als 'shop in shop' ook De Hypotheker er gevestigd.

Het gezicht naar buiten van het kantoor Nootdorp is Edwin Doesburg, een zeer ervaren Register Makelaar en daarbij een punctuele, aimabele en betrouwbare man op wie niet alleen Jan-Willem Dijksman kan bouwen, maar ook heel veel kopers en verkopers van bestaande en nieuwe woningen in Nootdorp, Ypenburg, Leidschenveen en ook in Pijnacker en Delfgauw.

Met trots zegt Jan-Willem Dijksman dat het tekenend is, dat zijn kantoor op FUNDA een gemiddeld rapportcijfer scoort van 9,3 uit inmiddels maar liefst 97 beoordelingen. Dat is uitzonderlijk hoog en volgens Jan-Willem vooral te danken aan de combinatie van correctheid, snelheid, de volledigheid van het dossier, de service, de lokale kennis en een goed verkoopresultaat. Verder is van groot belang: de herkenbaarheid en continuïteit dankzij de vaste aanspreekpunten. Buiten heb je als klant/opdrachtgever altijd te maken met Edwin Doesburg en binnen krijg je als vaste contactpersoon altijd Assistent Makelaar Bea Verhoop aan de lijn of op de mail.

Zelf is Jan-Willem Dijksman vooral druk met de tak van het bedrijfsonroerend goed vanuit het kantoor in Delft. Hij houdt natuurlijk de vinger aan de pols, maar het uitvoerende werk in Nootdorp laat hij grotendeels over aan Edwin Doesburg voor de bestaande bouw en Julia Diepeveen voor de nieuwbouw. Op dit moment is zij bezig met de verkoop van Het Gildehof. Hét project op de hoek van de Kruisweg/Oosteinde, op de locatie Arctic/AWETA. Fase 1 wordt rond september a.s. opgeleverd en de verkoop van fase 2 en 3 is in volle gang. "Julia is er geknipt voor. Verkoop van nieuwbouw is anders dan bestaande bouw. Het moet immers vanaf papier en dus moet je heel veel uitleggen en toelichten. Dat doet Julia perfect."

Dijksman & Partners Woningmakelaars heeft een groeiend marktaandeel in Nootdorp en directe omgeving, vooral Leidschenveen en Ypenburg. "Het gaat gewoon heel goed. Steeds meer mensen weten ons kantoor te vinden en zijn dan zó tevreden over onze werkwijze dat we een hoog cijfer krijgen" , aldus Jan-Willem Dijksman die gelooft in lokale kracht.

"We kennen hier de markt en alles wat daar bij komt en dan kun je voor de opdrachtgever net iets meer betekenen. We doen iedere dag ons uiterste best voor een optimaal resultaat. We zijn een onderneming maar we hebben ook oog voor de samenleving. Daarom ondersteunen we heel breed het verenigingsleven in Nootdorp en omgeving."

Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs
Dorpsstraat 12a
2631 CT Nootdorp
015- 740 0015
info@dijksmanpartners.nl
www.dijksmanpartners.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>