Afbeelding

PLUS Sabine Zondag en lokale horeca ondernemers slaan de handen in één

Algemeen 1.838 keer gelezen

Pijnacker - Vanaf deze week kun je bij PLUS Sabine Zondag sparen voor korting bij zes lokale Pijnackerse horecaondernemers. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je een zegel, met 25 zegels is de spaarkaart vol en kun je een voucher afhalen bij de servicebalie. Op deze voucher staan zes kortingsbonnen van onze lokale horecahelden.

De Horecaondernemers die mee doen zijn De Drie Heeren, Café de Guyter, Ommekantje, De Soete Suikerbol, Tout le Monde en Tante Boefie. De horecaondernemers hebben zelf hun eigen unieke aanbieding samengesteld, dus bij ieder restaurant krijg je een andere korting!

"Het is belangrijk dat we lokaal de samenwerking steeds meer opzoeken, om ervoor te zorgen dat de euro's in Pijnacker lokaal besteed worden", zegt Sabine Zondag. "We hebben prachtige horecagelegenheden in Pijnacker, met goede actieve ondernemers. We hebben bewust deze periode uitgekozen om met deze actie te starten. De zomerperiode komt er aan en de terrassen in Pijnacker mogen vol! Met één volle spaarkaart kun je bij alle zes de restaurants met korting gaan eten, je hebt dus heel veel voordeel! Het is met deze actie juist leuk dat je meerdere restaurants kunt leren kennen, ook degene waar je misschien nog nooit geweest bent", aldus Sabine.

De komende weken kun je sparen voor deze leuke restaurantactie. De deelnemende horeca en supermarktondernemers zijn erg trots op deze campagne. De horecaondernemers vinden het leuk om op deze manier met elkaar samen te werken en verwachten dat de kortingen erg in de smaak gaan vallen bij de gasten. Wees loyaal, koop lokaal en kies voor de lokale ondernemer!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant