Afbeelding

Ingezonden: Kattenverdriet in Oude Leede

Actueel 3.699 keer gelezen

We wonen al 21 jaar in de Oude Leede, maar nog nooit hebben we zoveel katten verloren bij ons huis in één jaar tijd. Drie om precies te zijn en een vierde heeft het net gered.

Nu weten we dat er een risico aan zit om je kat buiten te laten lopen, maar dit is toch te gek voor woorden. We merken ook dat het hier steeds drukker wordt en toch wel een aantal best hard rijdt op onze weg terwijl het een druk punt is. De gemeente heeft al meerdere klachten gehad van mensen, maar zeggen er niets aan te kunnen doen omdat het een 60 kilometer weg is en buiten bebouwde kom.

Wij zijn juist hier gaan wonen vanwege de rust en groene omgeving, een ideale plek om een paar katten te kunnen houden zonder dat de buren er veel last van hebben. Dit plezier is ons en onze katten op deze manier ontnomen en zijn we haast genoodzaakt om de katten binnenshuis te houden. Onze katten zijn juist prima muizenvangers, maar als we ze binnen moeten houden kunnen ze dat ook niet meer, en moet de buurman meer met gif gaan strooien. De foto: onze kat die we vandaag hebben moeten laten inslapen.

Carla Wisman

Oude Leede, Pijnacker

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant