Afbeelding
LEZERSACTIE

Lifestyle winkel DAYBYDEE voor interieur, cadeaus en modeaccessoires

Algemeen 1.118 keer gelezen

DAYBYDEE is inmiddels een half jaar oud – en dat mag gevierd worden! Stap gerust eens binnen in de lifestyle winkel in winkelcentrum Parade. Het team van DAYBYDEE ziet steeds vaker vaste klanten terugkomen die op zoek zijn naar de nieuwste interieuritems en modeaccessoires. Wist je dat je hier de leukste cadeautjes vindt voor speciale gelegenheden? Zo liep het storm rond Moederdag, maar er is natuurlijk nog meer leuks voor jezelf of een ander.

Bij DAYBYDEE vind je letterlijk van alles! Van trendy interieuritems, leuke planten, sieraden en modeaccessoires tot baby lifestyle. Vind je het niet in de winkel of heb je specifieke wensen? Dan gaat het team gewoon gericht voor je op zoek. Daarnaast helpen ze je graag met de (her)inrichting van je huis. Van een klein advies tot een volledig plan en uitwerking hiervan, het kan allemaal. Voor het beste resultaat werkt DAYBYDEE samen met bekwame en ervaren stylisten. Een van hen is op dit moment aan de slag in een woning in Nootdorp.

Stap de lifestyle winkel binnen en je wordt verrast door de collectie. Het team past regelmatig de winkel aan en wisselt tussen bekende en nieuwe merken. En waar het kan, werken ze graag samen met lokale ondernemers. De planten komen bijvoorbeeld van Zorgkwekerij Bloei en Kwekerij Luijten, beide uit Pijnacker. En Trudie, ook uit Pijnacker, haakt leuke rammelaars voor ons. Ook het houtwerk in de winkel is lokaal, De Houtbar levert dit allemaal op maat aan.

Winactie
Om het eerste half jaar DAYBYDEE te vieren is er een mooie winactie. De lifestyle winkel geeft maar liefst 150 euro weg: een cadeaubon van 100 euro en mooi pakket met goodies t.w.v. van 50 euro.

Kans maken is simpel: like de Facebookpagina DAYBYDEE_lifestyle en like en deel het bericht van de winactie. Taggen kan natuurlijk ook, de cadeaubon of het pakket aan iemand anders geven is nog leuker! Meedoen kan vanaf woensdag 29 mei. De winnaar wordt een week later bekend gemaakt.

DAYBYDEE is geopend van dinsdag t/m zaterdag. 'Slow down and stay a while', dus neem vooral lekker de tijd om al het leuks te ontdekken. Op de hoogte blijven kan via Instagram, Facebook of door gewoon even gezellig langs te lopen. We hopen je snel in de winkel te zien!

DAYBYDEE
Korte baan 26
2632 GK Nootdorp

www.daybydeelifestyle.nl
hello@daybydeelifestyle.nl
06-45730650

Uit de krant