Afbeelding

ADO Den Haag Voetbalkampen in zomervakantie

Actueel 831 keer gelezen

ADO Den Haag organiseert tijdens de zomervakantie zes ADO Den Haag Voetbalkampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar.

Van 22 t/m 24 juli en van 20 t/m 22 augustus zijn er twee ADO Den Haag Voetbalkampen in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. Het sportcomplex van UVS in Leiden is de locatie waar van 25 t/m 27 juli een ADO Den Haag Voetbal- en Keeperskamp plaatsvindt. Ook bij BSC '68 in Benthuizen (29 t/m 31 juli), SV Honselersdijk (27 t/m 29 augustus) en HBS Craeyenhout in Den Haag (28 t/m 30 augustus) worden ADO Den Haag Voetbalkampen georganiseerd. Alle trainingen van de driedaagse Voetbalkampen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur.

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de Voetbalkampen. Naast de ADO Den Haag Skill Games en diverse partijvormen staan een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van ADO Den Haag en een kinderpersconferentie op het programma.

Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen ADO Den Haag Voetbalkampen-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbal- en keepersplezier.

Inschrijven voor de ADO Den Haag Voetbalkampen kan via www.adodenhaag.nl/voetbalkampen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant