Ook bij de start van Koningsdag was de band paraat.
Ook bij de start van Koningsdag was de band paraat.

Drukke tijden voor Show- & Marchingband Haaglanden

Actueel 1.092 keer gelezen

Na een mooie start van het seizoen op 14 april met de première van de nieuwste show in Amsterdam, heeft Show- & Marchingband Haaglanden samen met de nieuwste lichting van Jong Haaglanden traditie getrouw de muzikale omlijsting van Koningsdag verzorgd en het vlag hijsen muzikaal begeleid.

Op zaterdag 4 mei wordt ook dit jaar weer meegewerkt aan de start van de motorrijtoer van de Beatrixrun vanaf het Raadhuisplein in Pijnacker. De leden van Muziekvereniging Haaglanden zullen vanaf circa. 09.45 uur op het plein muziek laten horen tot de motoren gaan ronken en de lange stoet om 10.15 uur vertrekt, meldt Hannie Pieters - de Wolf aan Telstar/Eendracht. 's Avonds zullen de slagwerkers van Show- & Marchingband Haaglanden de kerkgangers vanuit van de kerk naar het Emmapark in Pijnacker begeleiden voor de traditionele Dodenherdenking om 20.00 uur.

Kom bij de club
Heb je interesse om hier volgend jaar ook aan mee te werken en mee te spelen met de show- en marsoptredens? Neem dan contact op met Peter Lupker van het secretariaat. Peter is bereikbaar op telefoonnummer 06- 510.32.493 (na 18.00 uur) en email: secretaris@dhpijnacker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant