Iedereen is komend weekend welkom voor een proefrit!
Iedereen is komend weekend welkom voor een proefrit!

E-Bike Opstapdagen bij ijsbaan in Nootdorp

Algemeen 856 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei houdt Wijtman Bike Totaal weer de E-Bike Opstapdagen. Iedereen is tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom bij de ijsbaan in Nootdorp.

Het zijn de grootste e-bike opstapdagen van regio en lekker dicht bij huis: het mooie natuurgebied de Dobbeplas (achter molen Windlust). Om helemaal precies te zijn, het is aan de Oudeweg 74 in Nootdorp. Er zullen vertegenwoordigers aanwezig zijn van alle grote merken, zo laat Arthur Wijtman weten. Ze zullen bezoekers alles vertellen over de prachtige producten. Wijtman komt niet met lege handen, want u krijgt een heerlijk kopje koffie en wat lekker, zo belooft hij.

Vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei tussen 10.00 en 17.00 uur krijgt u de mogelijkheid om uitgebreid alle elektrische fietsen met elkaar te vergelijken. En weet u wat het mooiste is: u kunt ze in het natuurgebied op uw gemak uitgebreid testen! Wijtman Bike Totaal gaat uit van het goede van de mens, maar wil wel even uw legitimatiebewijs zien voordat u een testritje maakt. Neem deze dus mee. Uw voordeel kan deze dag oplopen tot wel 710 euro! Maar u krijgt minimaal 360 euro voordeel. Is dat even mooi meegenomen! Bij elke fiets wordt een servicetegoed cadeau gedaan van dik 210 euro! Tot komend weekend. Wees welkom bij de Dobbeplas in Nootdorp!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant