Afbeelding

Line-up Dobbe Lentefestival bekend

Actueel 2.790 keer gelezen

Vorig jaar werd de eerste editie van het Dobbe Lentefestival gehouden in het gelijknamige recreatiegebied in Pijnacker-Nootdorp. Bij nieuwe initiatieven is het altijd afwachten hoe de aanloop is, maar bij het vallen van de avond stond zo'n beetje het halve dorp op het feestterrein.

Ook dit jaar, op zaterdag 25 mei, pakken de citymarketeers, hoofdsponsor Plus Sabine Zondag en kroegbaas Marco Filippo van dorpscafé De Guyter weer flink uit. Telstar/Eendracht heeft de primeur van de line-up. "Er zijn lokale acts, maar ook een keur aan DJ's", vertelt Marco. "Mark van Dale, Jurgen, Jean en Erik E", somt hij op. "Ook is er een prachtige jaren 80 en 90 eindshow." Er is overdag een Ibizamarkt en een heuse Duckrace waarbij je leuke prijzen kunt winnen. De grootste winnaars zijn overigens drie goede doelen, waar een deel van de opbrengst naartoe gaat: de Nootdorpse Vakantieweek, Jeugdland en Onderzoek naar Kinderkanker (Vonk VUmc). Filippo is van plan bij een snelle en flinke kaartverkoop nog meer artiesten te boeken, verklapt hij.

Kaartverkoop
De officiële kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. De tickets zijn zeer betaalbaar en dekken slechts de kosten van het feestje. Bestel snel je tickets via dobbelentefestival.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant