Afbeelding

Voorbereidingen Verbeelding in volle gang

Actueel 2.134 keer gelezen

Pijnacker - Al meer dan 25 jaar vindt tijdens het laatste weekend in september De Verbeelding plaats. Het wordt weer een weekend bomvol kunst, muziek en andere optredens. Uiteraard is er ook voor kinderen genoeg te doen, van de kindervoorstelling (deze keer in Pijnacker én in Nootdorp) tot Muziek op Schoot voor de allerjongsten en op het Verbeeldingsplein in het hart van Pijnacker.

Na de openingsavond op vrijdag 27 september vinden vooral op zaterdag 28 september op vele plekken in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede optredens plaats van orkesten, koren, dansgroepen, verhalenvertellers, dichters, popgroepen, fanfare, kleine gezelschappen en individuen. Het zijn allemaal amateurs. Daar is De Verbeelding nou juist voor bedoeld. Dat er in onze gemeente veel mensen wonen die kunst en cultuur een warm hart toedragen en die gewoon trots zijn om te laten horen en zien wat ze allemaal doen en in huis hebben.

Hé, wat leuk
Als er nu mensen zijn die dit bericht lezen en denken: 'Hé, wat leuk, ik zou ook wel willen optreden, alleen of samen met anderen!', ga dan naar de website www.deverbeelding.nu en vul het Aanmeldformulier Optredens in. De Werkgroep Optredens op Locatie zal bezien of het mogelijk is om ook uw optreden ergens een plek te geven. Bij kunstenaars die exposeren, of in kerken, Cultura of waar dan ook. Laat een kans om ook uw kwaliteiten te laten zien of horen niet nodeloos voorbij gaan. Meldt u aan. Het kan nog tot 5 mei a.s.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant