Peter Tetteroo is volgende week te gast bij Tante Boefie voor ‘Uurtje Sjaak’.
Peter Tetteroo is volgende week te gast bij Tante Boefie voor ‘Uurtje Sjaak’.

'Uurtje Sjaak' bij Tante Boefie

Actueel 1.767 keer gelezen

Pijnacker - 'Uurtje Sjaak'.  Dat is de titel van een nieuw initiatief van de Stichting Cultuur Support Pijnacker-Nootdorp. Het betreft een voorlopig maandelijks live-interview op donderdagavond in een zaaltje bij Tante Boefie aan de Oostlaan in Pijnacker.

De geïnterviewden zijn mensen die op enigerlei wijze binding hebben met Pijnacker-Nootdorp en die hoe dan ook 'cultureel geladen' zijn. De eerste is donderdag 25 april Peter Tetteroo uit Bergschenhoek. Peter is een geboren Pijnackernaar. Hij is een zoon van 'Bruine Frans'. Peter zal worden bevraagd over zijn jeugd in Pijnacker,  zijn loopbaan in het basisonderwijs en zijn visie daarop, zijn activiteiten als schrijver van verschillende (wieler)boeken over 'Rooks/Theunnisse, koningskoppel ondanks alles', zijn bezigheden voor het Feyenoordblad Hand in Hand en zijn muzikale bezigheden als zanger/gitarist bij de Oekoe Mountain Billies.

De interviewer is Sjaak Oudshoorn en menigeen vraagt zich af of hij op tijd zal zijn. De inloop is 19.30 uur en het begint om 20.00 uur. Organisator Erik Bevaart heeft Peter gevraagd om zijn 'instrumentarium' mee te nemen. Dus mogelijk mondt het uit in een klein concertje. Iedereen is welkom. De toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant