Shiara van der Toolen, Stephan Schouwman en Lisette Kerkhof met de award.
Shiara van der Toolen, Stephan Schouwman en Lisette Kerkhof met de award.

Brocante is leukste restaurant van de gemeente

Actueel 1.860 keer gelezen

Pijnacker - Maandagavond mocht het team van Brasserie Brocante hun award in ontvangst nemen: ze zijn verkozen tot het leukste restaurant van Pijnacker-Nootdorp! Met maar liefst twee prijzen keerden ze huiswaarts: de prijs voor de meeste stemmen én voor de hoogste waardering.

"Het was de eerste keer dat we meededen aan deze verkiezing en we hebben gelijk gewonnen!", vertelt Shiara van der Toolen van Brocante enthousiast. "Het is fijn om waardering te krijgen voor het werk dat we met veel plezier doen. Met een cijfer boven de 9 hebben we de hoogste waardering in onze pocket." Daarnaast kreeg de brasserie de meeste stemmen. "De laatste weken van de verkiezing kon je de tussenstand zien, we bleven voorop lopen. Ik denk omdat veel trouwe klanten op ons hebben gestemd en we veel promotie maakten. Het hele team is ontzettend blij met deze prijs."

De verkiezing voor het leukste restaurant gaat per gemeente, daarnaast is er nog een winnaar per provincie en een landelijke winnaar. Gasten beoordeelden de restaurants op gastvrijheid en prijs-kwaliteitsverhouding. Brasserie Brocante is de overduidelijke winnaar van de zeven andere restaurants in de gemeente die meedongen naar de prijs. De award staat in vol ornaat op de bar bij Brasserie Brocante en misschien komt er volgend jaar een nieuwe award bij.

Emmapark 88, 2641 EN Pijnacker.
brasseriebrocantepijnacker.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant