Iedereen is komende zaterdag en zondag van harte welkom.
Iedereen is komende zaterdag en zondag van harte welkom.

Opstapdagen Wijtman bij de Schaapskooi

Algemeen 1.672 keer gelezen

Meer dan honderd elektrische fietsen van zes grote merken kunnen liefhebbers komende zaterdag 13 en zondag 14 april tussen 10.00 en 17.00 uur uitproberen tijdens de bekende opstapdagen van Wijtman Tweewielers bij de Schaapskooi aan de Korftlaan in Delft. Uw voordeel is minimaal 360 euro!

Er kan worden gereden op Gazelle, Cortina, Batavus, Sparta, Koga en de Freebike. De opstapdagen worden traditiegetrouw gehouden bij de Schaapskooi aan de Korftlaan, aan de rand van natuurgebied de Delftse Hout: een prachtig gebied om eens goed een elektrische fiets uit te proberen. Iedereen krijgt een gratis kop koffie met een heerlijke appelpunt.

Organisator Arthur Wijtman heeft er weer zin in. "De elektrische fiets is nog steeds heel gewild en al lang niet meer leeftijd of doelgroep gebonden", vertelt hij. Tijdens de opstapdagen heeft Wijtman Tweewielers mooie scherpe aanbiedingen. Daarnaast biedt de fietsenzaak nieuwe klanten een gratis onderhoudspakket aan van maar liefst 210 euro.

Ook geeft men kortingen weg die kunnen oplopen tot wel 710 euro! "Ook het inruilen van uw oude fiets is mogelijk. Dan moeten ze hem wel even meenemen of een foto laten zien", aldus Arthur. Iedereen die het fietsen op een elektrische fiets eens wil beleven of een andere model wil uitproberen, is van harte welkom komend weekend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant