Afbeelding

Komende zaterdag een hele ochtend Muziek voor Peuters

Algemeen 1.072 keer gelezen

Lieve peuters van Pijnacker-Nootdorp kom zingen, muziek maken, spelen, bewegen en ontdekken! Met mama, papa, oma, opa of iemand anders die samen met jou het plezier van muziek wil ervaren.

Een leven lang muziekplezier, dat is wat De Muziekschool Pijnacker iedereen toewenst. En daar kan je niet vroeg genoeg mee starten. Aanstaande zaterdag begint de ochtend om 9.15 uur met een les Peutermuziek door Yvonne Rietbergen. Een speelse muziekles voor peuters en hun begeleider.

Vervolgens is er om 9.45 uur een rustmomentje met een Meet en Greet met de lieve muzikale handpoppen van de Peutercursus. Voer een visje aan de zeehond, doe een dansje met aapje en probeer schildpad uit zijn schild te lokken. Dit is ook een geschikt moment gezellig voor een hapje en een drankje.

Om 10.10 uur verzorgt Yvonne een amishibai-vertelling. Luister en doe mee met het verhaal en droom weg bij de illustraties en muziek rondom een Japans vertelkastje.
Van 10.30 tot 10.45 krijgt deze Peuterochtend een muzikaal en feestelijk einde.

Sluit aan bij één onderdeel of blijf gezellig wat langer. Om verzekerd te zijn van een plekje kun je je opgeven via info@muziekschoolpijnacker.nl of bel met 06 514 36 366. Op de dag zelf binnenlopen is ook mogelijk. Om afleiding te voorkomen  blijft alleen tijdens de muziekles en de vertelling de deur even gesloten. Alle peuters van harte welkom in de Schatkaart. Toegang is vrij!

Op woensdagochtend 10 april start ook weer een nieuwe serie 'Spelen met Muziek voor Peuters'. Voor meer informatie muziekschoolpijnacker.nl.

- advertentie -

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant