Gerard van Ree, André Engelsman, Priscilla Engelsman en Bert van Ree.
Gerard van Ree, André Engelsman, Priscilla Engelsman en Bert van Ree.
Vacatures

Engelsman Hoveniers neemt van Ree Groenspecialisten over

Algemeen 1.797 keer gelezen

Engelsman Hoveniers uit Wateringen heeft vanaf 1 maart het hoveniersbedrijf van Ree Groenspecialisten uit Pijnacker overgenomen. Na een succesvolle carrière in het groen gaan de gebroeders van Ree het rustiger aan doen.

Beide Groenkeur gecertificeerde bedrijven hebben een lange traditie in het groen waarbij het streven naar kwaliteit altijd voorop staat. De overname zal geen gevolgen hebben voor de totaal zestig werknemers van beide bedrijven. De overname betekent dat Engelsman Hoveniers gaat verhuizen naar de Nieuwkoopseweg 19a in Pijnacker. Engelsman Hoveniers was al enkele jaren uit zijn jas gegroeid op de huidige locatie en de nieuwe locatie biedt mogelijkheden tot verdere uitbreiding.

Het meer dan tachtig jarig oude Engelsman Hoveniers is zeer actief in de zakelijke groene dienstverlening en is werkzaam voor onder andere de Rijksoverheid, Hoogheemraadschap Delfland en woningbouwcoöperaties in de Randstad. Een recentelijk verkregen opdracht met een landelijke omvang van het Rijksvastgoedbedrijf en Defensie zal een verder impuls aan voor de lokale werkgelegenheid betekenen. Voorbereidingen voor nieuwbouw op de nieuwe locatie zijn reeds gestart. Het nieuwe onderkomen zal onderdak bieden aan de onderhoud, aanleg, gladheidsbestrijding -en bomendivisies van het bedrijf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant