Blincq in Ackershof sluit de deuren per 1 juli en biedt kortingen aan die kunnen oplopen tot 70 procent.
Blincq in Ackershof sluit de deuren per 1 juli en biedt kortingen aan die kunnen oplopen tot 70 procent.

Blincq in Ackershof stopt

Algemeen 5.152 keer gelezen

Pijnacker - Juwelierszaak Blincq in Ackershof sluit de deuren per 1 juli. "We hebben er vanaf het begin gezeten, maar merken dat we nu afstand moeten nemen door de veranderende trendmarkt," vertelt Ruud Heemskerk, eigenaar van Blincq en Heemskerk Juweliers in Pijnacker. "De hele winkel moet leeg, de meeste merken zijn in de aanbieding van 10 tot 70 procent."

Een deel van de merken van Blincq verhuist naar Heemskerk Juweliers, waaronder Zinzi, Buddha to Buddha, Tommy Hilfiger en Cluse. "Bij Heemskerk Juweliers richten we ons op alle doelgroepen en blijven we toegankelijk voor een breed publiek. We hebben Blincq bewust heel open ingericht, zodat je snel even binnenkomt als je toevallig langsloopt. Door minder vraag in de trendmarkt zijn we genoodzaakt op deze locatie te stoppen." Er wordt druk gezocht naar een nieuwe huurder voor het pand aan de Ackershof 77.

Heemskerk Juweliers biedt een breed assortiment aan van trend tot het luxe segment sieraden en horloges. Daarnaast vervaardigen ze persoonlijke gedenksieraden, van het ontwerp tot het eindproduct. Ruud Heemskerk nodigt iedereen uit om binnen te lopen bij zowel Blincq als Heemskerk Juweliers. "Bij Blincq kan je tot 1 juli terecht voor flinke kortingen. Heemskerk Juweliers biedt een heel concept aan. We staan bekend om onze persoonlijke aandacht en goed advies zodat iedereen bij ons kan slagen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant