Afbeelding

Voorbrood: 100 jaar kwaliteit en service

Algemeen 1.591 keer gelezen

Regio - Mooie kwaliteitsmeubelen, waar je met plezier naar kijkt. Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen heeft alles om uw woning mooi en comfortabel in te richten.

"Voorbrood Meubelen is een echt gerenommeerd familiebedrijf. De wortels van het bedrijf liggen in Rotterdam. In 1954 werd er voor het eerst een kleine showroom ingericht met plaats voor twee kasten en twee banken. Dit bleek een schot in de roos. Voorbrood Meubelen groeide snel uit tot een begrip in de regio. In 2018 viert Voorbrood Meubelen haar 100-jarig bestaan, een mijlpaal die we hebben kunnen behalen door bijna klassieke waarden hoog in het vaandel te houden.

Dennis Voorbrood is inmiddels de derde generatie in het familiebedrijf. "Wij bieden een totaal assortiment waarin alle stijlen vertegenwoordigd zijn, van landelijk, klassiek en lifestyle tot modern", legt hij uit. "Voor het inrichten van uw slaapkamer kunt u eveneens bij ons terecht en wij bieden een uiteenlopend aanbod. Voorts hebben wij een uitgebreid assortiment relaxfauteuils - waaronder speciale maatwerkfauteuils - met of zonder sta-op functie. Ook voor mooie decoratie artikelen kunt u bij ons terecht in onze Decoshop."

Service
Wat een speciaalzaak als Voorbrood onderscheidt van anderen is kennis en service: "Wij kunnen naast ons showroom assortiment ook bijna alles leveren en bieden tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast hebben we een uitgebreid service pakket en beschikken we over een eigen stoffeerderij. Voor onze service heeft Voorbrood Meubelen inmiddels 2 keer een warme douche van de Consumentenbond mogen ontvangen! Ervaar onze gastvrijheid! Wij nodigen u graag uit voor een lekker kopje koffie om in een ongedwongen sfeer van de meubelen in onze showroom te komen genieten.

Kortom: bij Voorbrood Meubelen vindt u kwaliteitsmeubelen tegen de scherpste prijs met een uitmuntende klantenservice. De showroom is inmiddels uitgebreid tot meer dan 6000m2, dus kom snel eens langs, u vindt altijd wat u zoekt!"

Voorbrood Meubelen
Dorpsstraat 119
2761 AN Zevenhuizen
Tel 0180- 63 11 11
14 maart 2019

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant