Afbeelding

Waarom kiezen voor hypotheekadvies?

vr 29 mrt 2019, 14:33 Algemeen

Sinds 2001 is er veel veranderd met betrekking tot de financiering van 'de eigen woning', de hypotheek. De grootste wijzigingen in 2004 en 2013 hadden een enorme impact op de woningmarkt.

Niet alleen de regels om geld te lenen om een huis te kopen zijn aangepast, maar recent ook de wetgeving rond een huwelijk/ geregistreerd partnerschap is op zijn kop gezet; zonder gedegen advies gaat het bij het afsluiten van een hypotheek geregeld mis met grote financiële gevolgen!    Kies daarom bij de duurste aankoop in je leven voor een gedegen financieel totaalplan waar de hypotheek een belangrijkste onderdeel is, maar niet op zichzelf staat. Veel hangt samen met financiële risico's zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en het lang-leven risico. Met ons hypotheekadvies stippelen we een financiële route uit om nu- en in de toekomst onbezorgd te kunnen wonen en leven!

Nieuwbouw
Ook voor de hypotheek bij aankoop van een nieuwbouwwoning is het veranderd. Sinds 2013 weten we dat er verplicht afgelost moet worden op de hypotheek, om in aanmerking te komen voor hypotheekrenteaftrek, dus ook bij aankoop van nieuwbouw! Dat betekent vaak hogere lasten in de bouwperiode; hoe kunnen we dat oplossen...?

Duurzaam
Er zijn mogelijkheden om uw woning te verduurzamen; extra ruimte om te lenen en uw woning energiezuinig maken en maandelijks besparen op uw lasten! Maar bij wie moet je zijn? Wij brengen alle partijen voor u bij elkaar!

Oversluiten
Met de huidige lage hypotheekrentes kunnen de maandlasten van uw hypotheek omlaag; wat zijn de (on)mogelijkheden voor uw hypotheek om, zonder al te hoge kosten, over te sluiten naar een lening met een lagere rente en zo geld besparen...? In een vrijblijvend gesprek kijken we hier samen naar!

Bel voor een hypotheekadviesgesprek naar 06 - 5377 3477 of mail info@toussaintfpa.nl.

Uit de krant