Afbeelding

Gratis appeltaartje bij je online bestelling!

Algemeen 789 keer gelezen

Pijnacker - Heb je wel eens online je boodschappen bij PLUS Sabine Zondag besteld of opgehaald bij het ophaalpunt? Uniek aan de service is dat je boodschappen in de winkel van Sabine verzameld worden en thuis gebracht worden door eigen medewerkers.

Onze bezorgservice is enorm aan het groeien! Uiteraard vinden wij het heel erg fijn dat klanten bij ons in de winkel de boodschappen doen en willen we dat vooral zo houden, maar wij snappen ook dat de online markt heel snel groeit. Enkele jaren geleden zijn wij begonnen met een eigen bezorgdienst. Deze is inmiddels zo groot, dat we met een team van 9 medewerkers de boodschappen verzamelen en thuis bezorgen. We hebben heel goed nagedacht over de services die we willen verlenen. Bij ons kan je bijvoorbeeld al bestellen vanaf €25,-, wij leveren tot aan de keukentafel ook als je vier hoog woont in een appartement en wij hebben betrouwbare en zeer vriendelijke medewerkers. Betalen gaat eenvoudig via mobiele pin en als je echt hoge nood hebt kan je via onze Express Service de boodschappen binnen 2 uur thuis laten bezorgen!

Honderden klanten maken inmiddels gebruik van deze service, maar wij willen meer! Met deze actie, willen we heel Pijnacker-Nootdorp uitnodigen om bij ons online de boodschappen te bestellen. Als beloning geven wij een gratis appeltaartje weg bij besteding van €50,- en komen we voor één keertje gratis thuis. Aldus Sabine Zondag.

Bestel snel en eenvoudig via PLUS.nl of download de PLUS APP op je telefoon. Wees loyaal en koop lokaal, nu ook online!

- De kortingscode is PLUSZONDAG, geldig t/m 13 april -

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant