Afbeelding

Tandprothetische praktijk Theil is verhuisd

Algemeen 2.792 keer gelezen

Afgelopen maandagochtend was het zo ver: Tandprothetische praktijk Theil is verhuisd naar de Hankweg 45A op bedrijventerrein De Boezem. "Een klein jaar geleden heb ik het pand gekocht," vertelt tandprotheticus Ferry Theil (43) vol trots. Met hulp van zijn vader en vrienden is alles verbouwd. "Het grootste voordeel is dat ik zelf alles kon indelen. Hier een muurtje, daar de deur. Het is een mooie wachtkamer en grote behandelruimte geworden en een laboratorium waar alles binnen handbereik is. Daarnaast hebben we nu genoeg parkeerplekken voor de deur, ideaal voor onze cliënten."

Sinds 2003 heeft Ferry een eigen praktijk op bedrijventerrein De Boezem in Pijnacker. "We zaten aan de Weteringweg en de ruimte die ik huurde was prima, we misten alleen genoeg parkeerplekken. Nu hebben we plek voor vier auto's." In de praktijk kan er één iemand tegelijk worden behandeld, maar vaak komen mensen langs voor een kleine reparatie of om iets op te halen. "Dan is het toch fijn dat ze hier gewoon kunnen parkeren." Voor de bovenverdieping van het pand, met eigen entree en parkeerplekken, zoekt Ferry nog een huurder. Op dit moment is het helemaal kaal, oftewel alle opties zijn nog open voor de nieuwe huurder.

Specialist voor gebitsprothesesSamen met tandprotheticus Kyara Rullens behandelt Ferry Theil de patiënten van het eerste telefoontje tot en met de laatste afspraak. Kyara is vooral in het lab te vinden, Ferry houdt van de afwisseling van mensen behandelen en met zijn handen bezig zijn in het lab. "Tijdens de behandeling houd je altijd een praatje, sommigen komen hier al sinds ik een eigen praktijk heb." De cliënten zijn vaak ouderen, soms jongeren die door omstandigheden hun tanden hebben verloren.

Als tandprotheticus ben je de specialist voor het aanmeten en maken van een gebitsprothese. Dat kan een gehele of gedeeltelijke prothese zijn, afhankelijk van de situatie. "Ik adviseer eigenlijk altijd om goede tanden nog te laten zitten. Veel mensen zeggen 'trek alles er maar uit', maar dat is onverstandig. Ook al heb je nog maar drie goede tanden, het geeft houvast en dat levert meer comfort op." De tandprotheticus benadrukt dat een prothese een hulpmiddel is en dat hij iedereen graag adviseert wat de juiste oplossing voor hem of haar is.

In goede handen
Bij Tandprothetische Praktijk Theil aan de Hankweg 45A kunt u terecht voor een nieuwe prothese, gedeeltelijke prothese (een plaatje), protheses op implantaten en frames. Daarnaast kan Ferry uw huidige prothese beoordelen en voert hij reparaties en rebasingen uit. Ook voor nazorg, vrijblijvend advies en informatie bent u bij Ferry Theil in goede handen.

Tandprothetische Praktijk Theil
Hankweg 45A
2641 WV Pijnacker
015-361 83 03

info@tpptheil.nl
www.tpptheil.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant