Afbeelding

Steeds meer mensen brengen hun vakantie door in een vakantiehuis

Algemeen 2.681 keer gelezen

Nog geen plannen voor de zomervakantie? Neem dan eens een kijkje op de website van Interhome Vakantiehuizen, Europa's grootste aanbieder van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd! 

Interhome is een Zwitsers bedrijf en is de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot dé specialist in de verhuur van vakantiewoningen. Met een ruim aanbod van meer dan 45.000 vakantiehuizen in 32 verschillende landen zit er voor iedereen wel iets leuks tussen. Van een vakantiehuis met een privé zwembad in Spanje, een chalet aan de piste in Oostenrijk tot een appartement in het hartje van de stad voor een leuke citytrip, Interhome biedt voor elke gewenste gelegenheid de ideale oplossing.

Heeft u al een idee waar u naar toe wilt gaan maar vindt u het lastig om de juiste woning te vinden? Neem dan contact op met een van de reserveringsmedewerkers van Interhome. Zij zijn 24/7 beschikbaar en staan altijd voor u klaar om u te helpen met het zoeken naar uw droomwoning.

Zin gekregen in een weekje weg naar de zon en benieuwd naar het aanbod van Interhome? Neem dan snel een kijkje op www.interhome.nl en ga op zoek naar het vakantiehuis van uw dromen!

Heeft u zelf een vakantiewoning die u graag professioneel wilt verhuren? Ook dan bent u bij Interhome aan het goede adres. Profiteer van onze verhuur expertise. Dankzij Interhome, vinden ieder jaar meer dan 600.000 gasten hun perfecte vakantiehuis. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant