Afbeelding
zaterdag 30 maart

Terug naar de jaren 80 bij De Drie Heeren!

Algemeen 1.164 keer gelezen

Pijnacker - Waan je zaterdag 30 maart aanstaande helemaal terug in de jaren 80. In het zwart gekleed, haar kort en wild, en luisterend naar donkere zweverige, melodieuze muziek. The Wave neemt je mee terug naar die jaren tachtig en brengt je in hogere sferen, meeslepend, herkenbaar, maar ook dansbaar.

De band is opgericht in 2015 door enkele ervaren muzikanten en inmiddels uitgebreid naar zes bandleden. Melodische synthesizersounds en gitaarriffs, ondersteund door een stevige ritmesectie leggen de basis voor de vocalisten Peter vd Heuvel en Annette Vromans. Het zit in de genen van deze bandleden, allen opgegroeid met deze stroming uit de jaren 80. Met een enorme drive en passie weten zij ieder keer weer een sfeervolle show weg te zetten, die je even doet vergeten dat het al weer 40 jaar geleden was. De muziek van o.a. David Bowie, Simple minds, Gary Numan, U2, Depeche Mode, INXS, en nog veel meer toppers passeren de revue. The Wave zet een paar unieke sets neer, vol herkenning, maar ook zeker verrassing!

Waar en wanneer?
Op zaterdag 30 maart 2019 in het gezellige grandcafé De Drie Heeren aan de Oostlaan in Pijnacker. Aanvang 22.00 uur, entree 5 euro aan de deur.

- advertentie -

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant