Afbeelding

Up Kinderopvang: nieuwe naam, vertrouwde kinderopvang

Algemeen 970 keer gelezen

Ypenburg - Maandag 4 maart was het feest in Ypenburg! Alle vestigingen van LEUK Ypenburg én een groot aantal van Stichting Rijswijkse Kinderopvang in Rijswijk en Delft heten voortaan Up Kinderopvang. De nieuwe naam en uitstraling laten beter zien wat Up belangrijk vindt en wat ouders kunnen verwachten. De gezelligheid, vertrouwdheid en de medewerkers zijn niet veranderd!

Om dit te vieren is er de hele week in alle vestigingen van Up een programma met extra feestelijke activiteiten. Binnen het thema 'Tour de Talent' worden de kinderen van de buitenschoolse opvang echte wetenschappers. Kinderen van 0 tot 4 jaar ontdekken wat ze zelf kunnen met het thema 'Dit is wat ik kan!'.

Kinderopvang voor alle kinderen
Iedereen is welkom bij Up! Alle soorten kinderopvang, altijd in de buurt en voor alle kinderen. Van kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang tot meer unieke opvang voor ouder en kind als Samenspel, of peuteropvang met voor- en vroegschoolse educatie. Up doet er alles aan om van elke dag iets bijzonders te maken. Zo leren kinderen spelenderwijs nieuwe skills en ontwikkelen ze onverwachte talenten. Maken ze nieuwe vriendjes en hebben plezier.

Activiteitenprogramma Up actief
Nieuw bij Up is het activiteitenprogramma 'Up actief' met inspirerende thema's en activiteiten die goed passen bij de belevingswereld van kinderen. Unieke activiteiten die volop ruimte bieden aan ontwikkeling en speelplezier; creatief, sport en spel, media, dans en theater, koken en voeding, muziek, natuur, techniek en wetenschap. Up actief is er voor alle leeftijden, dus ook voor de allerkleinsten. De feestweek is gelijk ook de aftrap voor Up actief dat hierna gewoon doorgaat.

Altijd in de buurt of in school
Up werkt samen met ouders, scholen en organisaties in de wijk, dicht bij de leefwereld van kinderen. Dat doet Up vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid. De samenwerking met het onderwijs staat garant voor een mooie doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 13 jaar.

Up Kinderopvang heeft meer dan 20 vestigingen, waarvan 7 in Ypenburg. Up werkt samen met verschillende Ypenburgse basisscholen. Er is altijd een Up in de buurt. Up staat garant voor kinderopvang, waarmee kinderen het beste uit opgroeien halen, door enthousiaste en ervaren medewerkers.

Ook onderdeel van Stichting Rijswijkse Kinderopvang zijn Kinderopvang Eigenwijs, True Colors childcare en Blauwkapje. SRK is verder partner in de integrale kindcentra Kindcentrum BuitenRijck, Max Havelaar Kindcentrum en IKC De Eglantier Delft.

Maak kennis met de wereld van Up:  www.upkinderopvang.nl.

Uit de krant

Uit de krant