Afbeelding

Verkiezingsdebat in bibliotheek

Actueel 321 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De verkiezingen voor de Provinciale Staten staan weer voor de deur. Op woensdag 20 maart aanstaande kunt u uw stem uitbrengen. Op maandagavond 11 maart 2019 om 20.30 uur is er in de Bibliotheek Oostland aan de Julianalaan 47 in Pijnacker een debat.

De Provinciale Statenleden besturen de Provincie en nemen onder andere beslissingen over ruimtelijke ordening, milieu, energie en groen. Voor alle geïnteresseerden, zowel twijfelaars als mensen die al vastbesloten zijn, organiseren de lokale politieke partijen CDA, ChristenUnie/SGP, D66, PPN, PvdD en de VVD een debat tussen hun lokale en regionale kandidaten.

De volgende kandidaat Statenleden zullen deelnemen aan het debat: Monique de Veld (CDA), Arjan Witte (ChristenUnie),Jeroen Heuvelink (D66), Berend Potjer (GroenLinks), Anne Koning (Partij van de Arbeid), Carla van Viegen (Partij voor de Dieren) en Laurine Bonnewits (VVD). De kandidaten zullen aan de hand van stellingen met elkaar en met de zaal in debat gaan. Een jury beoordeelt wie de meest overtuigende debaters zijn. De avond wordt afgesloten met een quiz.

De politieke avond wordt gehouden op maandag 11 maart aanstaande in Bibliotheek Oostland, Julianalaan 47 in Pijnacker. Aanvang 20.30 uur, inloop vanaf 20.15 uur. Rond 22.00 uur wordt de avond afgesloten met een drankje. Entree is gratis, vooraf aanmelden is niet noodzakelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant