Marvin, Mandy en Joey Bal in Café Restaurant Tante Boefie.
Marvin, Mandy en Joey Bal in Café Restaurant Tante Boefie.

Van babyshower tot borrel, alles kan bij Tante Boefie

Algemeen 4.124 keer gelezen

Na een metamorfose is de oudste huiskamer van Pijnacker weer open. Café en Restaurant Tante Boefie aan de Oostlaan is op 6 februari overgenomen door Marvin (32), Joey (30) en Mandy Bal (28). Broers en zus zijn trots op het resultaat. Marvin: "Je kan nu zes dagen per week bij ons terecht voor een kopje koffie, lunch, borrel en diner. Rond april is de make-over van de feestzaal klaar, daarvoor zoeken we nog meer personeel."

Tante Boefie heette vroeger Van Ouds 't Raadhuis, omdat in dit historische pand raadsleden vergaderden. Deze zaal wordt nu de tuinkamer genoemd en is nog steeds ideaal voor vergaderingen of voor besloten feestjes als een babyshower. Voor grotere feesten zoals trouwfeesten of borrels is de binnentuin of feestzaal met bar perfect.

In de familie
De werkverdeling binnen de familie Bal is duidelijk: Mandy is restaurantmanager en houdt zich met de gasten bezig, Marvin regelt alles eromheen en bij drukte controleert hij dat alle gerechten goed en op tijd op tafel komen. Ook broer Joey loopt regelmatig binnen, hij is eigenaar van Café M'n Broer in Nootdorp dat hij samen met Marvin runt. Met het starten van Tante Boefie is de horecadroom van de familie uitgekomen; een eigen café met restaurant.

Kleine boefies
De naam is hetzelfde gebleven – het is immers een begrip in Pijnacker. Mandy: "Het past ook goed bij wat we willen uitstralen: een gezellig familierestaurant waar je de hele dag terecht kunt. In een aparte ruimte, het kids café, kunnen de kleine boefies lekker en veilig spelen waarbij de ouders rustig een hapje eten en ondertussen een oogje in het zeil houden. Dit kan nergens anders in het dorp."

Op woensdagmiddag krijgen kinderen een gratis pannenkoek als hun (groot)ouders komen lunchen, op maandag is er een driegangenmenu voor € 19,50. En binnenkort starten ze met high tea en activiteiten als een bingo en pubquiz. Het menu staat boordevol gerechten voor een goede prijs. In het weekend zit dit gezellige restaurant al snel vol, reserveer dus snel als je wilt genieten van dit eeuwenoude prachtige plekje aan de Oostlaan.  

Café Restaurant Tante Boefie
Oostlaan 15 in Pijnacker
015 - 364 69 30
www.tanteboefie.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant