Afbeelding

Reünie voetbalmeiden bij Oliveo

Sport 1.245 keer gelezen

Pijnacker - De reüniecommissie nodigt je uit voor de tweede reünie van Oliveo dames en meisjes voetbal. Deze reünie vindt plaats op zondag 7 april 2019 vanaf 13.00 uur in de kantine van Oliveo.

"Het idee is om eventueel op kleine veldjes, korte wedstrijdjes te spelen. Na de voetbal gaat de barbecue aan en kletsen en drinken we gezellig verder. Als jullie nog verhalen, foto's, anekdotes of andere dingen hebben om te delen, neem het gerust mee", meldt de commissie. Om de reünie mogelijk te maken, vragen ze om een eigen bijdrage van 15 euro. Voor dit bedrag kun je mee barbecueën, de drankjes zijn voor eigen rekening te verkrijgen in de bar van de kantine.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een email te sturen vóór 13 maart 2019 naar michelendiane@planet.nl. Vermeld hierin je voor- en achternaam en of je nog een kort wedstrijdje kan/wil voetballen. Je deelname maak je definitief door overmaking van 15 euro op rekeningnummer NL84RABO0354453033 t.n.v. Voetbalvereniging Oliveo o.v.v. "reünie dames Oliveo 7/4/19" en je naam. Als je partner en/of kind(eren) ook mee willen, is dat prima maar graag wel aanmelden in verband met inkopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant