Afbeelding

Sport 2000 Nootdorp viert 15-jarig jubileum met hoge kortingen

Algemeen 2.052 keer gelezen

Nootdorp - In de Parade in Nootdorp zetelt al 15 jaar Sport 2000. Eigenaar Frans Walraven staat met veel plezier aan het roer van deze sportieve onderneming. "Ik heb altijd in het bedrijfsleven gezeten en vijftien jaar geleden kwam dit op mijn pad", blikt hij terug.

"We zitten in een heel fijn en ruim opgezet winkelcentrum. Het parkeren is ook goed geregeld en ik vind de sfeer echt prima in orde, ook onderling." Frans heeft het dus goed naar zijn zin in Nootdorp. "Zeker! En we hebben ook goede banden met sportverenigingen in de regio. Leden van HCY en bijvoorbeeld Balletschool Ypenburg zijn hier vaste klant."

Het assortiment in de mooie winkel is groots. "Voetbal, hockey, running en training", somt Frans op. "Kleding en natuurlijk schoenen, veel schoenen", zegt hij. Rondom het jubileum zijn er tal van leuke acties in de winkel. De knaller loopt nu: 15 procent korting op alles! "Ja, echt alles", benadrukt de enthousiaste winkelier. "Daarnaast krijg je 25 procent korting op het tweede artikel." De actie loopt tot en met 23 februari.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant