Afbeelding

Politie zoekt getuigen na mishandeling op parkeerplaats Lidl Pijnacker Noord

Actueel 5.084 keer gelezen

Pijnacker - Vanwege een mishandeling op de Nobellaan ter hoogte van de Lidl, is de politie van Pijnacker-Nootdorp op zoek naar twee specifieke getuigen.

"De mishandeling vond plaats op woensdag 6 februari 2019, tussen 10.15 uur en 10.30 uur. Voorafgaand aan de mishandeling vond op de parkeerplaats voor de Lidl een ruzie plaats tussen een man en een vrouw", vertelt een woordvoerder van het bureau in Pijnacker.

"Als gevolg hiervan hebben een tweetal omstanders zich met deze situatie bemoeid. Eén van deze twee omstanders hebben wij al gesproken. De andere persoon is een man, waarvan tot op heden geen gegevens bekend zijn. De enige informatie die wij over deze man hebben is dat bij hem een vrouw in een rolstoel hoorde. Deze vrouw had grijs lang haar tot over haar schouders. Zij stond met haar rolstoel aan de zijde van de Lidl te wachten. Wij zijn dan ook op zoek naar deze man en vrouw", besluit de woordvoerder.

Bent u de getuigen waar de politie naar opzoek is? Of kent u de getuigen? Neemt u dan contact op met de recherche van bureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant