Afbeelding

ADO traint de jeugd van SV Nootdorp

Sport 663 keer gelezen

Nootdorp - 130 jeugdspelers van SV Nootdorp hadden woensdag een geweldige voetbalmiddag. Vier ADO-spelers, heren en dames, gaven op de velden van SV Nootdorp een clinic voor de jeugd van 7 tot en met 11 jaar.

De jongens en meisjes van 8 tot en met 11 kregen training van aanvaller Yahya Boussakou en linksbuiten Chovanie Amatkarijo. "We hebben leuke oefeningen gedaan", zegt JO11-2 speler Olivier Verschoor. "We hebben ook een partijtje met de ADO-spelers gespeeld en we hebben bij ze gescoord!" Ook JO9-1 speler Thijs de Winter is enthousiast: "Het spel met de ADO-spelers was het leukst". De jeugd onder 8 voetbalde met 2 ADO-dames, keepster Maaike van Klink en spits Dana Breewel. "We vonden het een leuke en zeer gezellige middag", zeggen de ADO-dames, "We zagen dat de kinderen genoten, dus wij hadden het ook erg naar ons zin".

De kinderen hebben inderdaad genoten. "Het was een leuke dag met leuke activiteiten en leuk dat Storky er ook was", zegt JO8-2 speler Thomas Schook. Dennis van den Steen van ADO kids vertelt dat het aantal kinderen van 130 een record was. "In 13 jaar tijd hebben we als ADO niet eerder een clinic voor zoveel kinderen verzorgd. Erg leuk dat er zoveel enthousiasme is bij SV Nootdorp".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant