Rita neemt de prijs in ontvangst.
Rita neemt de prijs in ontvangst.

Pijnackerse Rita Melissen wint Nieuwjaarspuzzel Telstar

Actueel 1.212 keer gelezen

Pijnacker - Rita Melissen uit Pijnacker mag met echtgenoot Gerard – of met iemand anders naar keuze – gaan genieten van een Diner voor Twee bij Grand Café 1837 in Nootdorp.

Rita heeft namelijk de jaarlijkse Nieuwjaarspuzzel van Telstar/Eendracht gewonnen. Vorige week nam ze de prijs in ontvangst uit handen van medewerkster Bente van 1837.

Thuis puzzelen
De Pijnackerse was blij verrast met de prijs. Ze vertelde dat ze pas voor het eerst had meegedaan en dat de moeilijkheidsgraad best wel meeviel. "Ik hoefde er niet voor naar buiten maar kon lekker thuis de puzzel oplossen. Ja en dat je dan ook nog de hoofdprijs wint, dat is best bijzonder", aldus Rita die haar dochter Ilona had meegenomen naar Nootdorp om de prijs in ontvangst te nemen na het nuttigen van een lekker kopje 1837-koffie.

Honderd mensen
De Telstar/Eendracht sluit het jaar al heel lang af met een jaaroverzicht en een Nieuwjaarspuzzel waarbij de puzzelaar met fragmenten van logo's en foto's van winkeliers en bedrijven naar een oplossing toe werkt. Ieder jaar doen er wel een paar honderd mensen mee. Velen voor de zoveelste keer en Rita toevallig voor de eerste keer. Ze weet nu al dat ze volgend jaar weer meedoet!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant