Afbeelding

Nu ook een CijferAdvies vestiging in Pijnacker!

Algemeen 1.226 keer gelezen

Melanie Peltzer uit Pijnacker is een samenwerking gestart met CijferAdvies. Zij richt zich met haar administratiekantoor op regionale ondernemers die naast hun administratie behoefte hebben aan goede financiële begeleiding.

Voor ondernemers is het vaak lastig om tussen alle administratie- en accountantskantoren een keuze te maken. Door het ruime aanbod is het vaak moeilijk te zien waar een kantoor gespecialiseerd in is.

Cijferadvies Pijnacker focust zich op advisering en persoonlijke aandacht. Door de toenemende automatisering en de daardoor effectievere en efficiëntere werkmethoden, ontstaat daardoor steeds meer ruimte. Daarnaast heeft een ondernemer behoefte aan kengetallen en cijfers om op te sturen. Dus welke processen kunnen of moeten worden aangepast en wat gebeurt er dan? Waar zitten de kansen binnen de eigen onderneming? "Juist hierin wil ik mij onderscheiden", zegt Melanie vol enthousiasme. "Mijn brede ervaring in het administratieve- en controllersvak, maakt mij een goede steun en toeverlaat".

Ondernemers zullen in de toekomst nog beter opletten of hun administratiekantoor het geld wel waard is. Te vaak zien we nog dat het kwaliteitsverschil uiteenloopt en er nauwelijks contact tussen de klant en het administratiekantoor. Terwijl er voor ondernemers veel meer kansen liggen als de behaalde cijfers besproken worden. Het kwaliteitsverschil blijkt vooral uit de analyse van cijfers en de adviezen die CijferAdvies Pijnacker op basis hiervan kan en durft te geven aan de ondernemer.

Daarom is Melanie Peltzer voor Pijnacker en omgeving een samenwerking aangegaan met CijferAdvies, het landelijk netwerk van administratiekantoren. De naam CijferAdvies zegt het ook al: omdat bij cijfers goed advies hoort. "Binnen CijferAdvies beschik ik over adviseurs op het gebied van belastingen, subsidies, personeelszaken en andere mogelijke vraagstukken waar een ondernemer mee te maken heeft. Ik wil graag een verrijking zijn voor ondernemers en natuurlijk ook voor verenigingen en stichtingen. Ik heet u graag van harte welkom bij CijferAdvies Pijnacker," aldus Melanie Peltzer.

Voor vragen en vrijblijvende informatie ben ik te bereiken via 06-510 53 585 of www.cijferadvies.nl/vestiging/pijnacker

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant