Prison Island moet je gedaan hebben!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Prison Island moet je gedaan hebben!

  •   561 keer gelezen

Het is bijna niet uit te leggen wat Prison Island van Gamecity Gokarting in Zoetermeer nu precies is. Maar dat je het zeker moet uitproberen staat vast. Telstar Online volgde vier tieners in de leeftijd van 15 tot 18 jaar op de voet toen zij afgelopen zondag de 24 gevangeniscellen gingen uitproberen. De eerste reactie: "Zo dit was echt gaaf, ik wil echt nog een keer, om de niet gehaalde opdrachten opnieuw te proberen en onze snelheid te verbeteren", aldus Jesse die na anderhalf uur best trek heeft in een lekkere lunch en een drankje, want Prison Island is best intensief.

"Wat een leuke reactie. Dat horen we vaker dat het lastig is om te omschrijven is wat Prison Island nu precies is. We kunnen ook oprecht niet al teveel vertellen want dan zouden we teveel spoilers weggeven. En dat willen we niet! Je moet het ervaren. Elke cel heeft een andere uitdaging die je moet volbrengen, of oplossen, zo je wilt. Per cel zou het kunnen lijken op het principe van een Escape Room, maar met 24 cellen is Prison Island natuurlijk veel diverser", zo vertelt Shomir Sarker van het verkoopteam.

Flink aan de bak
De vier jongens raken niet uitgepraat over de verschillende cellen die ze hebben gespeeld. De ene keer was de uitdaging alleen op te lossen door samen te werken, de andere keer kwam er toch flink wat fysieke behendigheid aan te pas om een mijnenveld te ontwijken of er moest echt technisch inzicht aan te pas komen om de maximale punten binnen te slepen per cel. In de anderhalf uur die de jongens tot hun beschikking hadden lukte het om sommige opdrachten over te doen om zo wel te slagen.

Shomir praat in het restaurant nog even na met de jongens om uit te leggen wat ze fout deden, zodat ze zich de volgende keer kunnen verbeteren.

Slim samenwerken
Samenwerken is dan ook echt cruciaal. Het is handig om een mix aan verschillende mensen in het team te hebben dat uit minimaal drie personen moet bestaan. Denkers, doeners en leiders zijn nodig: "Ja, dat merkten wij ook wel, je moet eerst uitvinden hoe je iets aan moet pakken en dan ga je kijken wie daar het handigst in is. Ik denk wel dat wij het slim aanpakten met zijn vieren, al vonden we de sportieve cellen wel het makkelijkst, dat komt omdat we zelf ook veel sporten", aldus Steven.

Kom in de vakantie naar Gamecity Gokarting
Het populaire indoorspel, prachtig opgebouwd in Zoetermeer aan de Wattstraat, is gemaakt door een bedrijf uit Zweden met internationale faam op dit gebied. In de kerstvakantie, vanaf 26 december tot 6 januari is er een speciale feestactie! Kennismaken met Prison Island, lasergamen en karten! Kijk op www.gamecity.nl voor meer informatie of kijk op Facebook of Instagram.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>