Afbeelding
VACATURE

Het Mediacentrum zoekt DTP'er / InDesign expert

Actueel 651 keer gelezen

VACATURE - Het Mediacentrum is gevestigd in een ruim en modern pand op industrieterrein De Boezem in Pijnacker. Met 25 medewerkers verzorgt het bedrijf wekelijks de vormgeving van 41 lokale nieuwsbladen en verschillende magazines. De nieuwsbladen en magazines worden volledig geautomatiseerd opgemaakt. Aan de hand van een door InDesign gestuurd proces worden alle pagina's vervaardigd.

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden, is Het Mediacentrum per direct op zoek naar een fulltime DTP'er / InDesign Expert. De volgende vaardigheden zijn belangrijk:

- Ervaring met alinea- en tekenstijlen en labeling is een vereiste.

- Het hebben van HTML-kennis en Multimedia design is een pré.

- Je bent nauwkeurig, stressbestendig, een echte teamplayer en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Het Mediacentrum biedt een mooie kans om een bijdrage te leveren aan de organisatie die volop in ontwikkeling is. Je werkt in een informele en enthousiaste werkomgeving vanuit het kantoor in Pijnacker en hebt een functie met veel vrijheid en de verantwoordelijkheid voor je eigen werkgebied. Je ontvangt een marktconform salaris en je werkt met moderne software.

Informatie en solliciteren
Het Mediacentrum ontvangt graag jouw cv en motivatiebrief, waarin je uitlegt waarom Het Mediacentrum jou moet leren kennen. Solliciteren kan bij Danny van Winden via danny@hetmediacentrum.nl.

Boezemweg 21 - Pijnacker
www.hetmediacentrum.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant