Afbeelding

Met gezonde oogtips van Optieker het nieuwe jaar in

Algemeen 577 keer gelezen

Pijnacker - Ronald Lindenburg, optometrist en eigenaar van Optieker is altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen te volgen om onze ogen zolang mogelijk gezond te houden. Deze vriendelijke optometrist en zijn team houdt een oogje in het zeil en denk vooruit, of zoals hij het zelf omschrijft: "door goede advisering met behulp van kennis en kunde houden we te allen tijde uw gezondheid voor ogen."

Want Ronald Lindenburg is ervan overtuigd dat door gezond te leven, voldoende te bewegen en gezonde voeding veel leed voorkomen kan worden: "We worden steeds ouder en dan ligt slijtage van het netvlies op de loer. We noemen dat macula degeneratie. Nou kun je dat niet bij iedereen voorkomen, soms is het genetisch, maar bij veel mensen wel. We raden iedereen dan ook aan dit preventief te laten controleren want als je de klachten eenmaal hebt is er minder aan te doen", zo vertelt Ronald die veel waarde hecht aan het voorkomen van oogziektes en oogproblemen.

Ook kan Ronald goed inschatten wanneer het tijd is voor een bezoek aan de oogarts of dat zijn team het zelf kan oplossen, goede adviezen zijn onlosmakelijk verbonden aan het consult. En die adviezen zijn zeer divers, van adviezen over brillen en contactlenzen tot tips voor een betere gezondheid van het oog.

Erger voorkomen
Ronald maakt zich sterk voor een goede myopie controle. Met andere woorden: "Door een goede controle bij hogere minsterktes proberen we erger, denk hierbij aan degeneratieve oogziektes, te voorkomen. En dat kan echt. Na een goede controle kan het raadzaam zijn om eens te proberen of corrigerende nachtlenzen helpen en volgend jaar komen we helemaal met iets revolutionairs. Zachte corrigerende daglenzen. Daar gaan we in 2019 mee starten. Wie al meer wil weten kan eens een kijken nemen op www.ikkijkverder.nl"

Nachtlens die corrigeert
Want wat niet iedereen weet is dat Ronald ook contactlensspecialist is. Hij vertelt uitgebreid over deze revolutionaire harde contactlens, de nachtlens die oogafwijkingen van -1 ½ tot -4 ½ in de nacht kan corrigeren. De nachtlens drukt het oog in de te corrigeren stand en pas na 24 uur is het oog weer terug in de oorspronkelijke vorm. En voor mensen met deze sterktes die ook een beginnende leesbehoefte hebben is er nu ook veel mogelijk met deze nachtelijke oplossing.

Niet vergeten in te dienen!
En Optieker let ook op uw portemonnee in deze dure maand en wijst u erop niet te vergeten om de vergoeding via uw aanvullende verzekering voor de aanschaf van uw bril of lenzen nog voor 31 december in te dienen. De medewerkers van Optieker staan voor u klaar om dat even samen met u te doen, mocht dat nodig zijn. Hebt u vragen, over welk onderwerp dan ook, loop eens binnen bij Optieker. Het team van Optieker kijkt naar uw ogen, luistert naar uw verhaal, heeft een heldere en scherpe, en bovenal gezonde toekomst voor ogen.

Winkelcentrum Keijzershof
Hoefbladplein 1
2643 KD Pijnacker
Tel. 015-8902766
www.optieker.nl

Uit de krant