Je ziet hier heel goed dat deze taart vanbinnen twee lagen verschillende smaken heerlijk ambachtelijk ijs heeft. Er zijn veertig smaken om uit te kiezen.
Je ziet hier heel goed dat deze taart vanbinnen twee lagen verschillende smaken heerlijk ambachtelijk ijs heeft. Er zijn veertig smaken om uit te kiezen.

Een kerstdiner is pas echt af met een ijstaart van L-Arcobaleno

Algemeen 856 keer gelezen

IJssalon L-Arcobaleno weet als geen ander hoe je een zalig feestelijk diner het beste af kunt sluiten, met ijs natuurlijk! Daarom gaat John Vonk ook dit jaar weer zijn ambachtelijke ijstaarten maken met zelf gedraaid heerlijk smaakvol ijs. In alle smaken denkbaar. Zodat iedereen zijn favoriete keuze op tafel kan zetten, prachtig afgewerkt, het pronkstuk op tafel en hemels voor de smaakpapillen.

"Onze ijstaarten bestaan uit twee ijslagen waarvan je de smaken zelf kunt kiezen, daarop komt een halfzachte slagroomlaag, ook wel semifreddo genoemd. Dat doen we bewust met deze lekkere slagroomlaag, enerzijds vanwege de heerlijke smaak en mooie afwerking, maar anderzijds ook omdat de laag dan snijdbaar is en niet te hard! Als laatste volgt een mooie afwerking met spuitwerk langs de rand en bovenop chocolade versierselen. Een chique succesformule die natuurlijk uitstekend smaakt", aldus John die altijd goed oplet welke smaken er in de taart zitten, want uiteindelijk zien ze er allemaal, op de decoratie na, hetzelfde uit.

Kaarsjesavond
Op kaarsjesavond, 12 december, is L-Arcobaleno open. De avond bij uitstek om een lekker ijsje te halen, maar ook om de taarten alvast te bestellen. Op 24 december kunnen alle bestellingen afgehaald worden. De winkel is dan ook open voor halve liters ijs en de wereldberoemde slagroomtruffels. Dus die kunnen nog mooi meegepakt worden voor bij de koffie, na de ijstaart.

Alle smaken
De vers, op bestelling, gemaakte ijstaarten kosten 24,95 euro en zijn geschikt voor tien personen. Hebt u meer eters, bestelt u er gewoon twee, of drie, nog meer smaken en nog meer keus. Er zijn oneindig veel combinaties te maken. De smaken waar u uit kunt kiezen zijn: aardbeien, after eight, amarenen, ananas, baileys, banaan, banoffee, bloedsinaasappel, bosvruchten, karamel, chocolade, citroen, kokos, cookies (ook glutenvrij), crème brûlée, frambozen, groene appel, hazelnoot, kaneel, lemon meringue, malaga, mango, meloen, mokka, oreo cookies, peer, perzik, pistache, pure chocolade, smurfen, stracciatella, strawberry cheesecake, vanille, watermeloen, witte chocolade, yoghurt en yoghurtbosvruchten.

Hoe te bestellen?
Er moet voor 21 december besteld worden. Dat kan op de volgende manieren: Via de website l-arcobaleno.nl Het ingevulde bestelformulier inleveren op Dorpsstraat 4, Nootdorp (brievenbus) Bestel via de mail, info@l-arcobaleno.nl. Geef uw bestelling telefonisch door via 06-24613821. Ophalen van de taarten is op 24 december tussen 9.00-16.00 uur. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina, of kom tijdens de kaarsjesavond op 12 december even langs in de winkel.

Dorpsstraat 4
2631 CT Nootdorp
Tel. 015-3101818
www.l-arcobaleno.nl

Uit de krant