Het team van JewelEar dat onlangs is uitgebreid met audicien Merel. Verder op de foto Marije, Marieke, Dorothea, Marjolein en Eline zelf.
Het team van JewelEar dat onlangs is uitgebreid met audicien Merel. Verder op de foto Marije, Marieke, Dorothea, Marjolein en Eline zelf. Lourenz Ruiter

JewelEar heeft nu een zelfdenkend, intelligent hoortoestel

Algemeen 327 keer gelezen

Eline Ruiter, StAr en triage audicien, logopedist, eigenaar van JewelEar staat samen met haar team gericht voor goed, degelijk en innovatief advies op het gebied van hoorverbetering. Zij presenteerde tijdens het laatste oorcollege iets revolutionairs. Een intelligent hoortoestel. Een hoortoestel dat zelf nadenkt? Jazeker! Dat doet de EVOKE. De EVOKE maakt gebruik van 'artificiële intelligentie', waardoor het hoortoestel in de praktijk leert wat u de beste instellingen vindt.

Widex heeft een intelligent hoortoestel ontwikkeld: de Widex EVOKE. Dit bijzondere gehoorapparaat leert uw favoriete instellingen. Het toestel is in staat realtime te leren van de input van de gebruiker en zijn voorkeuren. Bij de Widex EVOKE is het mogelijk voor de gebruiker zelf invloed te hebben op de fijn-instellingen van het hoortoestel. Dat dit nieuwe mogelijkheden biedt, dat spreekt voor zich. De Widex EVOKE is mooi vormgegeven en verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurstellingen. JewelEar, premium dealer van Widex, heeft de EVOKE voor u klaar liggen.

Er zijn veel mensen met hoor- en gehoorproblemen, maar veel mensen wachten te lang om daar wat aan te doen. JewelEar in Winkelcentrum Parade heeft voor bijna elk probleem een oplossing op maat. Er zijn zo veel technische mogelijkheden waardoor bijna elk probleem opgelost kan worden.

JewelEar begrip in Parade
JewelEar is al een jaar of zes in winkelcentrum de Parade gevestigd. Sinds vorig jaar niet meer aan de Korte Baan schuin tegenover de Action, maar aan de andere kant, aan de Drafbaan nummer 30. Eline Ruiter en haar drie M's – Marieke, Merel en haar eigen zus Marije – hebben nu meer werkruimte en twee spreekkamers tot hun beschikking.

Er weer helemaal bij 'horen'  
Eline: "Het is geweldig werk. Het vak ontwikkelt zich voortdurend omdat er steeds weer nieuwe technische mogelijkheden zijn. Met als resultaat dat mensen echt het gevoel hebben dat ze er weer helemaal bij horen. Dat is namelijk het gevolg van gehoorproblemen: je gaat het idee krijgen dat je buitengesloten wordt van wat er gaande is en besproken wordt. Voor mensen die jaren hebben getobd, gaat er vaak gewoon weer een nieuwe wereld open."

JewelEar
Drafbaan 30
2632GB Nootdorp
015-7400400
www.jewelear.nl

Uit de krant