Sander Verhulst voor het schitterende pand aan de Exportweg in Delfgauw, direct aan de N470.
Sander Verhulst voor het schitterende pand aan de Exportweg in Delfgauw, direct aan de N470.

Spiering en Pluym gesetteld in Delfgauw

Algemeen 1.085 keer gelezen

Het is in januari 2019 alweer drie jaar geleden dat  Toyota Pluym uit de dorpskern van Pijnacker met een  pand waar 65 auto's konden staan verliet voor het pand aan de Exportweg nummer 1 op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw. Een goede keus, want het is een komen en gaan van klanten die geïnteresseerd zijn in één van de meer dan 140 auto's die het bedrijf nu kwijt kan op de twee etages. "Een afspraak maken is fijn, maar binnenlopen kan ook altijd", zo vertelt verkoopadviseur Sander Verhulst die samen met Danny Hofman garant staat voor een mooie deal.

Sander Verhulst legt uit hoe hij denkt over de mogelijkheden van autobedrijf Spiering & Pluym: "wij verkopen alle merken nieuw en gebruikt waarbij de boventoon wordt gevoerd door jong gebruikte Toyota's. waar net de kop van af is of verkoop via een leaseconstructie. Dat kan tegenwoordig ook heel goed in de private lease of eigendomslease. We hebben echt auto's in alle prijsklassen. Ook worden er steeds meer hybride modellen verkocht."

Totaalplaatje klopt
"Het totaalplaatje moet gewoon kloppen. Mensen moeten het je gunnen. Ze hebben onze naam doorgekregen via een andere tevreden klant of weten soms niet eens dat we hier alweer drie jaar zitten. Maar de herkenning als ze ons weer zien hier is mooi. De afstand van Pijnacker naar Delfgauw is via de N470 natuurlijk ook een peulenschil", lacht Sander die net de sleutels overhandigt aan een wat ouder echtpaar die de auto van hun dromen via internet gevonden heeft. Gelukkig niet al te ver weg, want ze kwamen vanuit Waddinxveen gelijk kijken en met succes.

Onderhoud van alle merken
Dat betekent dat de auto ook makkelijk in onderhoud kan blijven bij Spiering & Pluym, er staat altijd vervangend vervoer  tot de beschikking van de klanten, maar de gratis leenfiets is misschien niet het meest handige vervoermiddel, maar voor wie dichterbij woont een ideale oplossing! Ons onderhoudsteam is opgeleid om alle merken perfect te onderhouden. Sander Verhulst is alweer dertien jaar in dienst in dit volgens hem geweldige vak en heeft veel klanten vaker dan één keer gezien: "Natuurlijk hebben we veel vaste klanten, maar het komt soms ook voor dat we de hele familie van een auto hebben voorzien, of dat ouders een auto aanschaffen voor hun kinderen. Dat is wel een mooi teken van klanttevredenheid, daar zijn we trots op."

Dat het totaalplaatje klopt bij autobedrijf Spiering & Pluym is te zien aan het prachtige gebouw waarin ze zitten met ontzettend veel keus en kennis. Een bezoekje meer dan waard. Sander en zijn collega's nemen de tijd voor u.

Spiering & Pluym
Exportweg 1
2645 ED Delfgauw
Tel. 015-3695140
www.pluym.nl

Uit de krant