Woensdag 19 december zit deze prachtige ruimte vol met kerst klaverjassers.
Woensdag 19 december zit deze prachtige ruimte vol met kerst klaverjassers.

Gezellige kerstmiddag bij De Drie Heeren

Actueel 1.207 keer gelezen

Pijnacker - Elke woensdagmiddag is er een gezellige soos bij De Drie Heeren aan de Oostlaan. "De Poortwachters", zoals deze club zich noemt, is een groep van vijfentwintig 55+ heren die dan vanaf 16.00 uur een kaartje leggen en gezellig met elkaar even bijpraten.

Al voor het vierde jaar organiseert deze club een gezellige kerstmiddag voor 55+ mensen die op woensdag 19 december a.s. wordt gehouden. Er wordt een koppel klaverjaswedstrijd georganiseerd waaraan elke klaverjasliefhebber mee kan doen. Het liefst natuurlijk met een eigen maat maar de organisatie kan ook zorgen voor een koppeling. Er wordt door de organisatie ook een leuke muziekquiz georganiseerd met nummers uit de oude doos. Prijzen voor het klaverjassen en de muziekquiz zijn beschikbaar gesteld door enkele gulle sponsors vanuit "De Poortwachters".

Na het kaarten en de quiz komt er een optreden van muzikant Sjaco van der Speld met zijn programma "Voor de jeugd van vroeger". Als culinaire afsluiting heeft de chefkok van De Drie Heeren, Dick van der Elst met zijn assistente Tara, een heerlijk buffet samengesteld waarvan de prijs € 20,- per persoon bedraagt.

Iedereen is deze middag met of zonder maatje van harte welkom maar u moet zich wel van tevoren even aanmelden bij Jan Soeterbroek (06-22933473) of via de mail jansoet@kpnmail.nl. Het klaverjassen start om 15.30 uur, maar vanwege de inschrijving wordt men verzocht om 15.15 uur aanwezig te zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant