Er waren honderden mensen op de been in Het Baken in Koningshof.
Er waren honderden mensen op de been in Het Baken in Koningshof.

Kinderrommelmarkt 'Johannes' groot succes

Actueel 433 keer gelezen

Pijnacker - Onlangs heeft in Het Baken een kinderrommelmarkt plaatsgevonden om geld op te halen voor het goede doel: een rolstoelbus voor de bewoners van Pieter van Foreest.

De kinderen uit groep 1 tot en met 8 van de Johannesschool hebben zich ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen. "Op allerlei manieren werd er geld verdiend voor het goede doel, zoals muziek maken, nagels lakken, koek happen, rad van fortuin, cup cakes en muffins verkopen en nog veel meer. Bij deze actie kreeg de Johannesschool niet alleen hulp van veel enthousiaste ouders maar ook van buiten de school hebben mensen zich ingezet", vertelt Rachel van der Vliet.

Zo heeft de Wijkvereniging Koningshof een aantal kraampjes en twee grote spellen ter beschikking gesteld en zijn de ingrediënten voor de cup cakes en muffins gesponsord door Albert Heijn Ackershof. De cup cakes en muffins die niet zijn verkocht op de markt zijn geschonken aan de Pieter van Foreest , zodat de ouderen ook van al het heerlijks hebben kunnen genieten. "Er kan worden terug gekeken op een geslaagde middag. Als de opbrengst van de kinderrommelmarkt bekend is, zal de Johannesschool een cheque overhandigen aan de Pieter van Foreest", aldus Rachel van der Vliet namens de altijd vrolijke, actieve en maatschappelijk betrokken Johannesschool.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant