Afbeelding

FSO gaat mooi pand bouwen op Boezem Oost

Actueel 3.528 keer gelezen

Op dinsdag 20 november hebben Jeffrey van Ewijk, eigenaar van FSO BV, Facilitaire Support Organisatie, en wethouder Ilona Jense van Pijnacker-Nootdorp een koopovereenkomst getekend voor de toekomstige vestiging van FSO op bedrijvenpark Boezem Oost in Pijnacker.

FSO is een snel groeiend bedrijf, dat nu nog tijdelijk gevestigd is op de Distributieweg 5 in Delfgauw. Door de groei van het bedrijf werd de eerste vestiging aan de Boezemweg op Boezem West te klein. De keuze is gevallen op een mooie kavel van 2.553 vierkante meter. Van Ewijk: "Het bedrijventerrein Boezem Oost is een nieuw en hoogwaardig terrein dat past bij de uitstraling van FSO. Het ligt dichtbij de A12 en met de aanleg van de Oostelijke Randweg wordt straks een directe toegang naar de N470 gerealiseerd."

Wethouder Ilona Jense is blij met de keuze van deze ondernemer voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp. "Met de komst van FSO naar Boezem Oost behouden we voor onze gemeente een ambitieuze Pijnackerse ondernemer met een prachtig, snel groeiend bedrijf." Vorige week dinsdag was de wethouder van de partij bij het slaan van 'een paal' voor de nieuwe vestiging van het wereldwijd werkende sorteermachinebedrijf Aweta dat van Nootdorp naar Pijnacker gaat verkassen. Op deze manier gaat het ineens hard met nieuwe bedrijfsvestigingen op Boezem Oost.

Het bedrijf
FSO BV is in 2008 opgericht door Jeffrey van Ewijk die toen 23 jaar was en nu dus 33 is. De doelstelling was en is het uitvoeren van kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk en het ontzorgen van klanten met betrekking tot deze dienstverlening. Het bedrijf heeft in de afgelopen tien jaar een sterke groei weten door te voeren. Op dit moment zijn er bij FSO BV circa 180 medewerkers actief waarvan rond de 150 op locatie. Het bedrijf groeit snel en zal binnen een of enkele jaren verdubbelen in omvang. FSO heeft een heel specifieke App ontwikkeld die bevorderlijk is voor de groei van het bedrijf. De toverwoorden bij FSO zijn positiviteit, controle en contact. Het bedrijf houdt scholen, kinderdagverblijven, kantoren en fabrieken schoon in een groot gebied rond Rotterdam, Den Haag en Utrecht en heeft intussen ook in Brabant een sterke positie.

"We vinden het ontzettend belangrijk om voortdurend binding te houden met onze medewerkers op locatie en met de opdrachtgever. Het mooiste is nog als onze medewerker als het ware onderdeel wordt van het team van de opdrachtgever. Tekenend is dat onze eerst klant, de school De Mozaïek in Delft nog steeds klant is en dat onze eerste medewerkster Marian daar ook nog steeds werkt", aldus een trotse Jeffrey van Ewijk gisteren na het tekenen van de overeenkomst. "Het mooie van dit vak is dat je door heel gericht en stipt te werken en mensen te motiveren en te belonen een prima dienstverlening kunt bereiken met als resultaat een opdrachtgever die tevreden is én blijft."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant