Afbeelding

Geslaagde lustrumviering Repair Cafe Nootdorp

Actueel 489 keer gelezen

Nootdorp - Het Repair Cafe Nootdorp bestaat alweer vijf jaar en afgelopen zaterdagmiddag werd dit eerste lustrum gevierd samen met de vrijwilligers, hun partners, bezoekers, collega Repair Cafe's en andere betrokkenen.

Waarderende woorden waren er van wethouder Hanneke van de Gevel voor het duurzame, verbindende vrijwilligersinitiatief waarvan de meeste vrijwilligers al betrokken zijn vanaf het eerste uur. Ondanks de afwijkende openingstijden (vanwege de festiviteiten was het Repair Cafe eenmalig 's middags) was het gezellig druk bij het Repair Cafe, sommige bezoekers kwamen speciaal langs om de vrijwilligers te feliciteren. En de sfeer was weer als vanouds, genieten!

Het Repair Cafe is in de jaren een ontmoetingsplek geworden waar dorpsgenoten samen met de vrijwilligers kapotte apparaten kunnen repareren en deze een tweede leven te geven en waar tijd en aandacht voor elkaar is! Er gaan hopelijk nog heel veel Repair Cafe's volgen in Nootdorp, zaterdag 15 december is in ieder geval de volgende, weer op de gebruikelijke tijd van 10.00-12.00 uur, met het thema kerstverlichting. Ook zal er in deze feestmaand een ruiltafel zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant