Afbeelding

Open Dag Kunstzinnige Therapie

Algemeen 806 keer gelezen

Pijnacker - In het kader van de Week van de Vaktherapie heeft Naomi Lamens met haar praktijk voor Kunstzinnige Therapie op zaterdag 17 november een open dag. U bent welkom tussen 13:00 en 16:00 uur.

Kom gezellig langs in het atelier Eigen-Zinnig-Heid op de Vlielandseweg 24A te Pijnacker, waar u onder het genot van een hapje en drankje Naomi alle vragen kunt stellen die u wellicht heeft over Kunstzinnige Therapie. Tevens wordt er om 14:00 en om 15:00 uur een korte kunstzinnige workshop, met een beperkt aantal plaatsen, gegeven. U kunt hier gratis bij aansluiten om zo op een laagdrempelige manier te 'proeven' wat Kunstzinnige Therapie in houdt.

Kunstzinnige Therapie is inzetbaar voor uiteenlopende hulpvragen zoals; in contact komen met jezelf; werken aan vitaliteit; het uiten van emoties en de ondersteuning in acceptatie en verwerking. Het wordt tevens door de meeste zorgverzekeraars doorgaans vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Aanmelden voor de open dag is niet verplicht maar mag natuurlijk wel via info@eigen-zinnig-heid.nl of via 06-300 814 94. En bent u al nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.eigen-zinnig-heid.nl voor meer informatie.

*Er zijn genoeg parkeermogelijkheden, zowel voor auto als fiets.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant