Zittend wandelen is de nieuwe manier van voortbewegen als je nog niet aan een rollator toe bent volgens Leo Harteveld.
Zittend wandelen is de nieuwe manier van voortbewegen als je nog niet aan een rollator toe bent volgens Leo Harteveld.

Carteam Harteveld heeft altijd iets leuks, nu ook loopfietsen

Algemeen 943 keer gelezen

Het Carteam Harteveld, onder leiding van Leo Harteveld, hoort vaker dat mensen al duizend keer zijn langsgereden, maar dat mensen nooit door hadden dat hier aan de Delftsestraatweg 26 C zo'n leuk autobedrijf zat. Tijd om eens naar binnen te gaan en hernieuwd kennis te maken met de op en top hier geboren en getogen auto-ondernemer, Leo Harteveld.

"Gek is dat, ik zit al jaren in Delfgauw en nu in Pijnacker, eerst verderop in Delfgauw, toen op bedrijventerrein Ruyven en nu weer lekker aan de doorgaande weg naar Delft. Maar ik snap dat wel hoor, wacht maar tot mensen hier kennismaken met onze mensen, mijn lekkere koffie en onze dienstverlening, dan vergeet je ons niet meer", lacht de kleurrijke en altijd vrolijke Leo Harteveld.

APK en onderhoud alle merken
Leo en zijn team zitten als een vis in het water aan het pand aan de Delftsestraatweg waar ze niet alleen Saab en Subaru's onderhouden, maar alle merken een APK of onderhoudsbeurt kunnen geven. "En dat niet alleen, we verkopen ook heel veel auto's, de steeds wisselende collectie tweedehands wagens staat hier prachtig in het zonnetje, goed in het zicht te stralen. Iedereen rijdt hier wel eens langs. Binnenkomen mag natuurlijk altijd, de deur staat wagenwijd open en de koffie staat klaar. Ook voor mensen die lekker een wandelingetje maken, die kunnen vanaf het fietspad direct de showroom inlopen", vertelt Leo.

Nu ook loopfietsen te koop
Zijn klanten staan raar te kijken als Leo zijn loopfiets toont waarop hij zich wandelend voortbeweegt. "Dit is nou een prima hulpmiddel voor mensen die nog niet toe zijn aan een rollator, zichzelf nog goed in evenwicht kunnen houden, maar gewoon net dat stukje conditie missen om te wandelen. Zoals bij COPD-patiënten het geval is. Je wilt toch samen wandelen, af en toe even kunnen zitten, op je zadel, dan is deze loopfiets een uitkomst. En hij is zo klein, die stop je zo in de auto of in het openbaar vervoer. Het zittend wandelen houd je langer op de been, dat verzeker ik je. En je komt nog eens ergens", vertelt Leo Harteveld die altijd luistert naar zijn klanten en zijn diensten daarop afstemt. Tijd om ook eens binnen te komen in plaats van alleen langs te rijden.

Delftsestraatweg 26c
2641 NB Pijnacker
015-5665100
www.autobedrijfharteveld.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant