Jalod kan gelukkig weer lachen.
Jalod kan gelukkig weer lachen.

Bedrijfsbus Jalod teruggevonden in Eindhoven

Actueel 3.485 keer gelezen

Pijnacker - Een maand geleden is de bus van Jalod Zafari gestolen. Goed nieuws: de zwarte Volkswagenbus is onlangs aangetroffen in Eindhoven. Van de dieven geen enkel spoor.

"Ik kreeg twee weken terug plotseling een telefoontje van de politie: of ik op dat moment in Eindhoven was", vertelt Jalod. ,,Nee", antwoordde hij. Zijn bus stond in de lichtstad en de politie aldaar was argwanend. "Super attent telefoontje natuurlijk", vevolgt Jalod. "Maar het gekke is dat mijn bus niet landelijk als gestolen geregistreerd stond. Na veel geregel en heen en weer gebel, is de bus door een takelbedrijf teruggebracht naar Pijnacker." De bus is niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Zo was zijn navigatieapparatuur weg, z'n stuurslot vernield en was de gehele zijkant zwaar beschadigd. "Waarschijnlijk zijn ze ergens tegenaan gereden", aldus Jalod. 

Jalods bus is in Zoetermeer gerepareerd. Een megastuurslot moet in de toekomst voorkomen dat dieven opnieuw zijn bedrijfsbusje stelen. "Alles is gelukkig goedgekomen, maar al met al is het allemaal een hoop gedoe geweest. Blijf gewoon van andermans spullen af!"

Jalod rijdt weer overal heen met zijn bus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant