De drie professionele verfmerken, Sigma, Sikkens en Wijzonol hebben elk een eigen mengmachine, klaar terwijl u wacht!
De drie professionele verfmerken, Sigma, Sikkens en Wijzonol hebben elk een eigen mengmachine, klaar terwijl u wacht!

25 procent korting op Sigma, Wijzonol en Sikkens verf bij HOBOTRIP Pijnacker

Algemeen 384 keer gelezen

Pijnacker - Bij HOBOTRIP op de Westlaan weten ze precies wanneer de vakman of de doe-het-zelver die graag met kwaliteitsproducten werkt toe is aan een geweldig passende actie. Want de droge warme maanden komen er weer aan, ideaal om te gaan klussen. En of dat nu binnen of buiten is, zelf gedaan wordt of door een vakman, iedereen wil met de beste verf aan de slag. Het verfteam is dan ook erg blij dat ze nu deze actie kunnen bieden; 25 procent korting op alle producten van Sigma, Wijzonol en Sikkens.

"We hebben alle kleuren op voorraad. Dat kan als je 500 m2 ruimte hebt hier aan de Westlaan. Direct bij binnenkomst aan je rechterhand zie je alle potten verf in de schappen staan en als je er nog niet over uit bent welke kleur je wilt, neem je gewoon even de kleurenstaal mee naar huis, dan kun je de kleur zien in het eigen licht en vergelijken met de aanwezige onder- en achtergrond. De kleur wordt direct gemengd in één van onze drie mengmachines. De klant kan er op wachten. Want als je de keuze voor kleur en uitwerking gemaakt hebt wil je natuurlijk gelijk aan de slag. Dat geldt natuurlijk zeker ook voor de vakman die hier, soms wel dagelijks, zijn verf komt halen", vertelt de verfspecialist.

De Doe-het-zelfwinkel is al sinds 1965 een begrip voor iedereen die ook maar iets nodig heeft uit het meer dan uitgebreide assortiment. Als HOBOTRIP het niet heeft wordt het lastig zoeken. Tijd voor een praatje tijdens het wachten op de verf is er altijd. Klanten komen het liefst zelf ook gewoon lekker naar de winkel, dan leggen we alles uit en kunnen we veel laten zien. Daar zijn we sterk in, en sterk in ons verfassortiment van niveau. Drie topmerken Sigma, Wijzonol en Sikkens en dan ook nog eens met zo'n aantrekkelijke korting. Daar worden wij heel blij van. Laat de kluszomer maar beginnen!"

Hobotrip.nl
Westlaan 22
2641 DM Pijnacker
015-3640305

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant